Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Με θετικές εντυπώσεις για την Ήπειρο αναχώρησε η αποστολή των Ολλανδών δημοσιογράφων

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε από την Ελλάδα η οκταμελής αποστολή των δημοσιογράφων από Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης, που για μια εβδομάδα επισκέφθηκε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος της Ηπείρου και της Βορείου Ελλάδος.
Σε συναντήσεις που είχαν οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι με στελέχη της Περιφέρειας, εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τα τουριστικά αξιοθέατα και το φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα ιδεώδη προορισμό τόσο για τον θαλάσσιο, όσο και για τον εναλλακτικό τουρισμό.
Με δεδομένο ότι το πιεσμένο πρόγραμμά τους, (που είχαν καταρτίσει οι ίδιοι), δεν τους επέτρεψε να επισκεφθούν όλη την Ήπειρο, ύστερα από ενημέρωση που τους έγινε και πρόσκληση που τους απευθύνθηκε από πλευράς Περιφέρειας, υποσχέθηκαν να επανέλθουν εκ νέου τον προσεχή Σεπτέμβριο, προκειμένου να γνωρίσουν όλες τις, τουριστικού ενδιαφέροντος, Ηπειρωτικές περιοχές. Για το σκοπό αυτό, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τους πρόσφερε πακέτο φιλοξενίας για μια εβδομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη ήταν απόρροια της συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση της Ουτρέχτης τον περασμένο Ιανουάριο και πραγματοποιήθηκε με την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, αρμόδιου για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στράτου Ιωάννου, με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ολλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...