Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Πακέτα" ... του 10ευρου για να έρθουν οι τουρίστες

Τουριστικά πακέτα με 10 ευρώ το άτομο την ημέρα για διαμονή σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, πωλούν αυτή την περίοδο τουριστικοί επιχειρηματίες... του Ν. Ηρακλείου που έχουν ρίξει κι άλλο σε ακόμη πιο εξευτελιστικό βαθμό τις τιμές τους, για να μπορέσουν να φέρουν κόσμο στις μονάδες τους, ωστόσο η μέση πληρότητα στην Κρήτη τον Μάιο δεν θα ξεπεράσει το 50%.

Άλλοι επιχειρηματίες που βλέπουν άδεια τα ξενοδοχεία τους, πωλούν το πακέτο για διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο με υπηρεσίες all ιnclusive προς 15 ευρώ την ημέρα.

"Οι τιμές έχουν πέσει σε δραματικά επίπεδα" είπε ο Δημήτρης Κουμπαράκης, αντιπρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων". Ο ίδιος ανέφερε ότι:

"Οι πληρότητες θα είναι χαμηλές όχι μόνο το Μάιο αλλά και τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο οι πληρότητες θα είναι υψηλές της τάξης του 95%, ωστόσο πτωτικά θα κινηθεί ο Αύγουστος, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο".

Πρόβλημα και με τα Last Minute

Ο Δ. Κουμπαράκης σημείωσε ακόμη ότι και οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής στις οποίες όλοι στρέφουν τις ελπίδες τους είναι επίφοβες και όλα δείχνουν ότι η χρονιά θα κλείσει με μεγάλο αρνητικό πρόσημο.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...