Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Εκστρατεία ομογενειακής εφημερίδας για την τουριστική προβολή της Ελλάδας


Δίμηνη εκστρατεία προβολής της χώρας μας, με το σύνθημα «Φέτος το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα», η δίγλωσση ξεκίνησε η δίγλωσση ελληνοαμερικανική εβδομαδιαία ελληνοαμερικανική εφημερίδα Greek News.
Όπως προστίθεται σε ανακοίνωση της εφημερίδας, καλεί κάθε ομογενή και κάθε φιλέλληνα να επισκεφθεί την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.

"Η εκστρατεία καλύπτει πέραν της έντυπης έκδοσης και την ηλεκτρονική της, η οποία είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες της Ομογένειας, με επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο" αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Από την πλευρά του, σε πρωτοσέλιδο άρθρο του, ο εκδότης της εφημερίδας, Αποστόλης Ζουπανιώτης, παρουσιάζει "το τρίπτυχο της εκστρατείας".

Σύμφωνα με τον Απ. Ζουπανιώτη. "Αγαπούμε την Ελλάδα, Βοηθούμε την Ελλάδα στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες και αν δεν το κάνουμε εμείς οι Ελληνοαμερικανοί, ποιοι θα το κάνουν;".

Παράλληλα, το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας περιλαμβάνει μηνύματα του πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Βασίλη Κασκαρέλη, του προέδρου του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, Στέφανου Ταμβάκη και του συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ, Θεόδωρου Σπυρόπουλου.

Στο άρθρο της Greek News γίνεται λόγος για τις "πρόσφατες 27.000 ακυρώσεις τουριστών" ενώ τονίζεται ότι "τα 7 εκατομμύρια των Ελλήνων της Διασποράς πρέπει να αρθούν των περιστάσεων και να βοηθήσουν για να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα".

Καταλήγοντας, η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "στις δύσκολες αυτές ώρες, δεν χωρούν μεμψιμοιρίες. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνει η κυβέρνηση για την Ελλάδα μας, αλλά τι θα κάνουμε εμείς για τον τόπο των προγόνων μας. Πολλοί από μας ίσως έχουν πικρές εμπειρίες και παράπονα. Τώρα όμως είναι η ώρα της ευθύνης και του χρέους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...