Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΣΕΤΕ: Καλούμε τους επιχειρηματίες του τουρισμού να αποδείξουν ότι υπάρχει και `άλλη` Ελλάδα


Με αφορμή τα προχθεσινά γεγονότα, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Νίκος Αγγελόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

"Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό τριών νέων ανθρώπων και τον έντονο αποτροπιασμό μας για την εγκληματική πράξη αγνώστων, αλλά και `γνωστών`, κατά σύστημα παραβατών.

Στην εξαιρετικά δύσκολη παρούσα κατάσταση για τη χώρα μας καλούμε τους πολιτικούς να αντιληφθούν τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης για την οποία αυτοί είναι κύρια υπεύθυνοι, να σταματήσουν τους ανούσιους μονόλογους που ακόμα και χθες στόχευαν σε μικροπολιτικά οφέλη θεωρητικού χαρακτήρα, και να συνεργαστούν για να πράξουν αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος. Για αυτή την τεράστια οικονομική, κοινωνική και ηθική κρίση έχουν βάλει όλοι το χέρι τους και κάποιοι που φωνάζουν δυνατότερα, το έχουν βάλει πολύ βαθύτερα.

Οι επιπτώσεις στην οικονομία από όλη αυτή την κατάσταση λίγο απέχουν από το να αποβούν καταστρεπτικές. Οι απερίσκεπτες ενέργειες διαφόρων κομμάτων ή ομάδων και η χαλαρή αντιμετώπισή τους συνθλίβουν κάθε οικονομική δραστηριότητα, οδηγώντας στην ανεργία πολλούς συμπολίτες μας και τελικά σε γενικό μαρασμό της Κοινωνίας.

Τέλος, καλούμε τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να αποδείξουν ότι υπάρχει και `άλλη` Ελλάδα με στόχους, ιδέες και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, μια Ελλάδα που εξακολουθεί ασταμάτητα να προσπαθεί για ανάκαμψη, πρόοδο, κοινωνική δικαιοσύνη και καλύτερο μέλλον για τους πολίτες αυτής της χώρας και, περισσότερο, για το μέλλον των επερχόμενων γενεών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...