Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η ΑΝΕΚ LINES ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ferry Sofoklis Venizelos, SWBZ, IMO 8916607, i...Image via WikipediaΗ ΑΝΕΚ LINES με την άρτια οργανωμένη συμμετοχή της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές τουριστικές διοργανώσεις, επιβεβαιώνει τη δέσμευση και την προσήλωσή της στη προβολή και προώθηση του ελληνικού τουρισμού .

Έτσι, μετά την Ουτρέχτη, τη Βιέννη, τη Στουτγκάρδη, & τη Ζυρίχη, που συμμετείχε στις αρχές του έτους η ΑΝΕΚ LINES, ήταν παρούσα, με μεγάλη επιτυχία σε τρεις ακόμα Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, που διοργανώθηκαν αντίστοιχα στο Μιλάνο της Ιταλίας (17 – 20/2), στο Μόναχο (23-27/2)και στη Νυρεμβέργη (2/3-6/3) της Γερμανίας.

Η παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις διεθνείς εκθέσεις ήταν άψογα οργανωμένη, δεδομένου ότι συμμετείχε με δικά της εντυπωσιακά περίπτερα. Ειδικότερα, θερμής υποδοχής έτυχε το περίπτερο της ΑΝΕΚ στην ευρωπαϊκή έκθεση τουρισμού FRΕΕ ΜΟΝΑΧΟΥ 2011 που πραγματοποιήθηκε στη Βαυαρία της Γερμανίας, του σημαντικότερου κρατιδίου όσον αφορά στην προσέλευση γερμανών τουριστών στην ελληνική αγορά.

Την έκθεση του Μονάχου επισκέφθηκαν πάνω από 95.000 επισκέπτες σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία.

Σημαντική όμως ήταν η παρουσία της ΑΝΕΚ & στη διεθνή έκθεση BIT 2011 στο Μιλάνο. Πρόκειται για την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού στην Ιταλία και μια από τις τέσσερις σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο, στην οποία συμμετείχαν 5.000 εκθέτες από 130 χώρες.

Τα περίπτερα της ΑΝΕΚ ξεχώρισαν για το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό τους και συγκέντρωσαν τα βλέμματα των επισκεπτών που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τη μεγάλη γκάμα προσφορών και υπηρεσιών της εταιρείας, τα δρομολόγια, και τους τουριστικούς προορισμούς της. Ενώ για άλλη μία φορά, τιμητική θέση στα περίπτερα της ΑΝΕΚ είχε το εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο που πλέον την ακολουθεί σε όλα τα «ταξίδια» της εντός και εκτός Ελλάδας.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, στα περίπτερα της εταιρείας για την πρωτοποριακή υπηρεσία Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή – Best Price- που πρώτη η ΑΝΕΚ LINES καθιέρωσε στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας στις γραμμές της Αδριατικής. Ο ταξιδιώτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να ενημερωθεί για την Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή της ΑΝΕΚ LINES που υπολογίζεται αυτόματα επιλέγοντας τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για τη δεδομένη στιγμή αναζήτησης, με βάση τη διαδρομή και την ημερομηνία που επιθυμεί στις γραμμές της Αγκώνας και της Βενετίας. Ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πραγματοποιήσουν online κράτηση με τη βοήθεια των συνεργατών της ΑΝΕΚ. Η συμμετοχή της ΑΝΕΚ LINES στις μεγάλες τουριστικές διοργανώσεις του εξωτερικού και της Ελλάδας, συνδέεται άμεσα με την επιδίωξη της εταιρείας να ισχυροποιήσει τη θέση της στον κλάδο και να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ως ακτοπλοϊκή εταιρεία. Το επόμενο διάστημα, η ΑΝΕΚ LINES συμμετέχει σε σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού ξεκινώντας από τη διοργάνωση της κορυφαίας στο χώρο, ΙTB στο Βερολίνο & κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πρέσβειρας του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που θέλω να αναγνωρίσω στην ΑΝΕΚ είναι το promotion που κάνει στο ελληνικό ελαιόλαδο. Ακόμη και μέσα από αυτές τις διεθνείς εκθέσεις, έχει βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης. Και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...