Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι Βελγοι ενθουσιάστηκαν με την Αλόννησο

Αποστολή Βέλγων δημοσιογράφων οργανώθηκε για την περίοδο 26 – 29 Μαίου σε συνεργασία με τη Ryan Air, το Γραφείο ΕΟΤ Βρυξελλών και το Δήμο Αλοννήσου.

 "Φυσική συνέχεια της παρουσίασης της Αλοννήσου σε επιλεγμένο κοινό δημοσιογράφων και επαγγελματιών του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο αποτελεί το πρόσφατο ταξίδι των Βέλγων δημοσιογράφων στην Αλόννησο. Σκοπός μας είναι η τουριστική προβολή και ειδικότερα, η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού".

Αυτό επισημαίνει η διευθύντρια του ΕΟΤ Βρυξελλών κυρία Ελένη Σκαρβέλη και προσθέτει:" Χάρη στον έγκαιρο προγραμματισμό του Δήμου Αλοννήσου, η δράση θεωρείται επωφελής όχι μόνο για την Αλόννησο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή συμπεριλαμβανομένου και του Βόλου, όπου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία σύντομης γνωριμίας κατά την πρώτη ημέρα.


" Στοχεύοντας στην ανάδειξη όλων των δυνάμεων του προορισμού, το διήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας περιελάμβανε την οργάνωση καταδύσεων, περιπατητικών δραστηριοτήτων, επίσκεψης στο Θαλάσσιο Πάρκο και γνωριμίας με τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού. Με την συμβολή του δραστήριου Γραφείου ΕΟΤ Βρυξελλών, δημιουργούνται οι βάσεις για την ολοκληρωμένη προσέγγιση της υποσχόμενης Βελγικής αγοράς από την Αλόννησο.

Οι ενέργειες θα συνεχιστούν με νέες επισκέψεις Βέλγων δημοσιογράφων που προγραμματίζονται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Η προβολή στη Βελγική αγορά εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία και Μ Βρετανία όπως διαμορφώθηκε και υλοποιήθηκε με την συμβολή εξειδικευμένων συμβούλων. Καθοριστικής σημασίας είναι και η συμβολή των επαγγελματιών του τόπου, σε όλες τις δράσεις που υλοποιούνται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...