Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΣΕΤΕ: Ελπίζει σε σταθερή κυβέρνηση

Η πολιτική αστάθεια, που βιώνει αυτή την περίοδο η χώρα, ευθύνεται για την «κατηφόρα» που έχουν πάρει οι κρατήσεις από το εξωτερικό προς την Ελλάδα, διαμήνυσαν στην πολιτική ηγεσία του τόπου, οι φορείς του τουρισμού, από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).


Στον χαιρετισμό της, η υπηρεσιακή υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τατιάνα Καραπαναγιώτη επισήμανε ότι ο Τουρισμός ήταν και είναι προτεραιότητα για την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Αν και, όπως είπε, η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να χαράξει πολιτική, συμβάλλει, σημείωσε, στην εύρυθμη λειτουργία της τουριστικής δραστηριότητας.

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ ευχήθηκε να υπάρξει μετά την 18η Ιουνίου σταθερή κυβέρνηση που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη και φυσικά στο ευρώ.

Παράλληλα επισήμανε ότι με συγκεκριμένα μέτρα μετά τις 18 Ιουνίου η Ελλάδα θα μπορέσει μετά από δυο- τρία χρόνια να πετύχει 20 εκατομμύρια αφίξεις. Για φέτος, όπως είπε, μπορεί τα 16 εκατομμύρια αφίξεις τουριστών να φαντάζουν ως ανέφικτος στόχος, ωστόσο όπως είπε, μπορεί και να επιτευχθεί αν μετά την 18η Ιουνίου η κατάσταση ομαλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...