Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

LG Pro:Centric H ξενοδοχειακή τηλεόραση

Οι λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας της Pro:Centric εξασφαλίζουν μοναδικά οφέλη για τους ξενοδόχους και τους επισκέπτες


H LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την εντυπωσιακή ξενοδοχειακή τηλεόραση LP630H της σειράς Pro:Centric, η οποία ξεχωρίζει για τον κομψό της σχεδιασμό και τις εύκολες λύσεις διαχείρισης που προσφέρει.

Η  σειρά ξενοδοχειακών  τηλεοράσεων Pro:Centric της LG, είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδόχους οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες, μέσω των εξελιγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και της εξαιρετικής αισθητικής της σειράς.

Εύκολη  Διαχείριση

Η σειρά Pro:Centric προσφέρει εύκολες λύσεις διαχείρισης των τηλεοράσεων από απόσταση, καθώς και αποδοτικό έλεγχο. Το σύστημα διαχείρισης επιτρέπει την αναβάθμιση λογισμικού, τον προγραμματισμό των καναλιών και την κλωνοποίηση των ρυθμίσεων από ένα κεντρικό σύστημα, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη στα δωμάτια. Επιπλέον, με τη λειτουργία Pro:Centric Editor, οι ξενοδόχοι μπορούν εύκολα να επεξεργάζονται το περιεχόμενο και να προσφέρουν προσαρμοσμένες πληροφορίες στους επισκέπτες από τη ρεσεψιόν ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο. Το πρόγραμμα, αλλά και η αντιστοίχιση των καναλιών, ρυθμίζονται εύκολα για να ταιριάζουν με το στυλ του ξενοδοχείου και το γούστο των επισκεπτών. Μια ακόμα σημαντική καινοτομία της LG είναι η εφαρμογή Pro:Centric Ιnformation Generator, η οποία επιτρέπει στους ξενοδόχους να επιλέγουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες που εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων σε πολλές γλώσσες. Επιπλέον, η ενημέρωση του περιεχομένου γίνεται μέσω δικτύου με τη χρήση της Web εφαρμογής.


Εμπειρία  Χρήσης Επισκεπτών

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο συνδέοντας απλά  τις  προσωπικές  φορητές  τους συσκευές στην τηλεόραση, ενώ μέσω της λειτουργίας plug and play του Remote Jack Pack, δίνεται η δυνατότητα της εύκολης σύνδεσης με την τηλεόραση οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, η περιστρεφόμενη βάση των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric επιτρέπει στους επισκέπτες να μετακινούν την τηλεόραση έως και 90 μοίρες σε κάθε πλευρά, ώστε να βελτιώνουν την εμπειρία θέασης. Ακόμη, το ψηφιακό ρολόι LED, που μπορεί να προστεθεί στην τηλεόραση, διαθέτει μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών αφύπνισης και ειδοποίησης για τους επισκέπτες.

Οικονομικά  πλεονεκτήματα για τους ξενοδόχους

Η σειρά Pro:Centric υποστηρίζει τη λειτουργία IP-over-coax, η οποία προσφέρει στους ξενοδόχους χαμηλό κόστος εγκατάστασης και διαχείρισης καθώς εξασφαλίζει την πρόσβαση σε δίκτυα, χωρίς το πρόσθετο κόστος για την εγκατάσταση υποδομής Ethernet (χρήση υπάρχουσας καλωδίωσης).



Φιλικές προς το περιβάλλον

Η σειρά είναι  σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που να μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Static Power Saving ρυθμίζει την εικόνα στα προτιμώμενα επίπεδα ενέργειας, ενώ η λειτουργία απενεργοποίησης εικόνας, που αφήνει ενεργό μόνο τον ήχο, συμβάλλουν στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Λύσεις  για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

Τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες  που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric της LG εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...