Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ SOFITEL ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel, διοργανώνει στα 120 ξενοδοχεία της «Εβδομάδα Γαλλικού Κρασιού Sofitel», μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος οινογνωσίας που εγκαινίασε φέτος η εταιρία. 


Ειδικότερα, καθώς ο τρύγος στο Β’ Ημισφαίριο πραγματοποιείται παραδοσιακά το Σεπτέμβρη η εβδομάδα 23-30 Σεπτεμβρίου 2013 θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στα γαλλικά κρασιά. Οι επισκέπτες των Sofitel σε όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το γαλλικό τρόπο ζωής -του οποίου η αλυσίδα Sofitel είναι ένθερμος πρεσβευτής- να ανακαλύψουν νέους οινοπαραγωγούς, να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα γαλλικών κρασιών à la carte μεταξύ των οποίων Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Loire, Rhône και βεβαίως να δοκιμάσουν μερικά από τα καλύτερα κρασιά.  

Η φιλοξενία  των Γάλλων οινοπαραγωγών και  των κρασιών τους συνάδει απόλυτα με την απόφαση της εταιρείας να ενισχύει τις πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις στις ξενοδοχειακές μονάδες της διεθνώς. Θέτοντας πάντα τη γαλλική κομψότητα ως προτεραιότητά της, η Sofitel αναδεικνύει τα καλύτερα πολιτισμικά στοιχεία κάθε χώρας· και η Εβδομάδα Γαλλικού Κρασιού εναρμονίζεται απόλυτα με αυτήν την προσέγγιση: τα γαλλικά κρασιά, που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς της Γαλλίας, γιορτάζουν τον τρύγο με την Sofitel, τη μοναδική γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων διεθνώς.

*Το Πρόγραμμα Οινογνωσίας της Sofitel εγκαινιάστηκε στις αρχές του έτους με μια αποκλειστική συλλογή γαλλικών Coup de Cœur (αγαπημένων) κρασιών που επέλεξαν οι κριτικοί Bettane & Desseauve στα 25 ξενοδοχεία της αλυσίδας Sofitel ανά τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...