Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στις ΗΠΑ η Όλγα Κεφαλογιάννη για την τουριστική προβολή της Ελλάδας


Επαφές της υπουργού Τουρισμού για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων του 2013 και τη βελτίωση του κλίματος για την Ελλάδα


Σειρά επαφών με στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας έχει στη Νέα Υόρκη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων του 2013 και τη βελτίωση του κλίματος για την Ελλάδα.

Η κ. Κεφαλογιάννη συμμετείχε στο Concordia Summit, στο Μανχάταν, στο περιθώριο του οποίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους άλλων χωρών και εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών.

Κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ, θα παραστεί στην εκδήλωση του Hellenic Initiative, υπό την προεδρία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ενώ θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Οργανισμού και το διοικητικό συμβούλιο του United States Tour Operators Association (USTOA).

Επίσης, με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και επιλεγμένους ιατρούς της Νέας Υόρκης, με σκοπό την ενημέρωσή τους για το πλαίσιο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με τον ιατρικό τουρισμό.

Τέλος, η υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...