Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η easyJet παρουσιάζει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2014

Η easyJet, κυρίαρχη αεροπορική εταιρία στο Ευρωπαϊκό δίκτυο αερομεταφορών, ανακοίνωσε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2014. Πάνω από 100,000 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από 30 Μαρτίου έως 15 Ιουνίου το επόμενο έτος.   

Πάνω από 16 εκατομμύρια  θέσεις είναι από τώρα διαθέσιμες για αγορά στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.easyJet.com,δίνοντας την δυνατότητα στους επιβάτες να διασφαλίσουν από πολύ νωρίς τους φθηνότερους αεροπορικούς ναύλους για το καλοκαίρι του 2014. Η easyJet συνδέεται με περισσότερα από 130 αεροδρόμια και προσφέρει 600 πτήσεις σε προορισμούς στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική και την Ρωσία.

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί για την easyJet περιλαμβάνουν: 
  • Λονδίνο Gatwick – Βουκουρέστι από £39.99*
  • Μάντσεστερ -Βενετία από £25.99*
  • Λίβερπουλ –Λάρνακα από £35.99*
  • Λονδίνο Stansted –Σόφια  από £31.99* 
Ο περιφερειακός διευθυντής της  easyJet κος Στέφανος Βακιρτζής δήλωσε ότι  «Είμαστε ικανοποιημένοι που οι καλοκαιρινοί μας προορισμοί είναι από τώρα διαθέσιμοι, δίνοντας επιλογή για περισσότερες από 100,000 πτήσεις σε εκατοντάδες προορισμούς μεταξύ 30 Μαρτίου και 15 Ιουνίου του 2014»

«Δημιουργώντας το πρόγραμμα πτήσεων, λαμβάνουμε υπόψιν πολλούς παράγοντες όπως τις ανερχόμενες τάσεις διακοπών και το  feedback των πελατών μας για να σιγουρευτούμε πως προσφέρουμε την σωστή ταξιδιωτική επιλογή σε εξαιρετική τιμή. Η easyJet επίσης προτιμά πιο πολύ από κάθε άλλη εταιρία τα κεντρικά αεροδρόμια μεταφέροντας τους ταξιδιώτες κατευθείαν στην καρδιά του προορισμού τους, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στις μετακινήσεις.

«Πιστεύουμε πως στους κύριους καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2014 θα συμπεριληφθούν τα ηλιόλουστα Ελληνικά νησιά και τα πολιτιστικά κέντρα, όπως η Μόσχα και η Βουδαπέστη καθώς επίσης και παραδοσιακά αγαπημένοι προορισμοί όπως η Μάλαγα και το Αλικάντε. Γύρω στο 20% των πελατών της easyJet  είναι εταιρικοί ταξιδιώτες και έτσι οι συχνές πτήσεις σε χαμηλές τιμές σε πόλεις σαν το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και το Μπέλφαστ είναι προτιμούμενες από τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Οι ταξιδιώτες που  θέλουν να εμπνευστούν για τις επόμενες διακοπές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της easyJet ‘inspire me’ app στο Ipad, το κινητό τους ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com . Εισάγοντας τον τύπο διακοπών που επιθυμούν, το budget και το αεροδρόμιο αναχώρησής τους, θα εμφανίζεται μια λίστα από προτεινόμενους προορισμούς ώστε να κερδίζουν χρόνο από πολλαπλές αναζητήσεις στο internet.

*Οι πτήσεις βασίζονται σε δύο άτομα που κλείνουν την ίδια στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...