Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η LG στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa


Mε τηλεοράσεις της σειράς Pro:Centric V LED TV

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με το πολυτελές Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel στην Αιδηψό, στο οποίο εγκαταστάθηκαν τηλεοράσεις από τη σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Pro:Centric V LED TV LT640H. Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο εγκαταστάθηκαν 103 τηλεοράσεις 26” και 7 τηλεοράσεις 32”, οι οποίες παρέχουν μοναδικές λειτουργίες, προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική αισθητική.

Χάρη στην καινοτόμo λύση Pro:Centric που ενσωματώνεται στα μοντέλα 26LT640H και 32LT640H, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να ανανεώνουν το περιεχόμενο πολλαπλών τηλεοράσεων από απόσταση μέσω ενός server, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη, ενώ καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών για ενημέρωση και ψυχαγωγία, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και μηνύματα του ξενοδοχείου, (όπως τον τηλεοπτικό οδηγό των καναλιών και τα αξιοθέατα της περιοχής).

Η εγκατάσταση των τηλεοράσεων Pro:Centric V της LG γίνεται γρήγορα με την εφαρμογή EzManager, η οποία διαμορφώνει αυτόματα τις ξενοδοχειακές ρυθμίσεις μέσα από απλά βήματα, ώστε να μη χρειάζεται ο ξενοδόχος να ρυθμίσει όλες τις λειτουργίες από το μενού. Επιπλέον, ο χειρισμός των τηλεοράσεων είναι πολύ εύκολος με το τηλεχειριστήριο Πολλαπλών Κωδικών (Multi IR) της LG.



Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG παρέχουν μια μεγάλη σειρά από μοναδικές λειτουργίες, οι οποίες αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής. Η ανάλυση HD και τα πάνελ IPS προσφέρουν μοναδική εικόνα με ολοζώντανα χρώματα στους επισκέπτες από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Επιπλέον, το Ξενοδοχειακό Μενού περιέχει χρήσιμες ρυθμίσεις, όπως το κλείδωμα του μενού προγραμματισμού ρυθμίσεων των καναλιών και την ενεργοποίηση της τηλεόρασης σε συγκεκριμένο κανάλι, ενώ το ενσωματωμένο LED ρολόι διαθέτει μια μεγάλη σειρά από λειτουργίες αφύπνισης και ειδοποίησης. Τέλος, με τη λειτουργία Remote Jack Pack, οι επισκέπτες μπορούν να συνδέσουν στην τηλεόραση τις δικές τους φορητές συσκευές και να προβάλλουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Η LG προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με τεχνολογικά προϊόντα που παρέχουν μια μεγάλη σειρά από καινοτόμες λειτουργίες, ιδανικές για κάθε τύπο ξενοδοχειακής εγκατάστασης, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...