Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλάζουν χέρια γνωστά ξενοδοχεία της Κρήτης

Αλλάζει ο ξενοδοχειακός χάρτης της Κρήτης καθώς γίνονται διαπραγματεύσεις ή έχουν ολοκληρωθεί αγοραπωλησίες ή συμφωνίες μίσθωσης μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.


Στο παιχνίδι έχουν μπει και εταιρείες ρωσικών συμφερόντων που μισθώνουν κρητικά ξενοδοχεία.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας Πατρις αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις για τη μίσθωση του ξενοδοχείου Ακτή Ζευς στην Αμμουδάρα της οικογένειας Κεφαλογιάννη. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον Γιώργο Θεοδωράκη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Creta Beach που βρίσκεται επίσης στην Αμμουδάρα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η πώληση του ξενοδοχείου Silva Beach του ομίλου Aquis του Γιάννη Κεντ και άλλων επενδυτών. Το ξενοδοχείο αγόρασε ο ξενοδόχος Τάκης Καλουτσάκης ενώ έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για την εξαγορά και του ξενοδοχείου Bella Beach που επίσης ανήκει στον όμιλο Aquis από τον ίδιο επιχειρηματία. Ωστόσο, συμφωνία δεν έχει ακόμη επιτευχθεί και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.

Χέρια άλλαξε και το ξενοδοχείο Faedra Beach στον Αγιο Νικόλαο το οποίο αγόρασε το τουριστικό γραφείο Delta Net. Μεγάλη εταιρεία που διακινεί Ρώσους τουρίστες προχώρησε στη μίσθωση για 5 χρόνια τριών ξενοδοχείων της οικογένειας Μαμιδάκη στον Αγιο Νικόλαο και επιπλέον ακόμη μονάδων στα Μάλια και την Ιεράπετρα.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Mirabelo, Ερμής, Corce, Μalia Beach στα Μάλια και Bene Star στην Ιεράπετρα. Η εταιρεία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μίσθωση και άλλων μονάδων στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...