Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ πάει σε όλες τις Εκθέσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Δυναμική και στοχευμένη παρουσία του νησιού μας σε όλες τις διεθνής και εγχώριες τουριστικές εκθέσεις, αποφάσισε να έχει από εδώ και στο εξής ο Οργανισμός Διαχείρισης του Τουριστικού Προορισμού Ζακύνθου, ο οποίος με αργά αλλά στέρεα βήματα προχωρά τη λειτουργία του.


Κυρίαρχο ζήτημα ήταν και τα χρήματα που θα δαπανηθούν για να διαφημιστεί το νησί μας σε εσωτερικό και εξωτερικό, προσπαθώντας να προσελκυθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι τουρίστες.

Αυτή ήταν η σημαντικότερη από τις αποφάσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Λαγανά, μετά την υπογραφή και επικύρωση του Καταστατικού από όλα τα μέλη. Σε αυτή κλήθηκαν να συμμετέχουν ο κ. Τσιριγώτης ως εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Ιονίων Νήσων, ο κ. Γαργαλέας εκ μέρους του Επιμελητηρίου και ο κ. Ποταμίτης από το σύλλογο Ξενοδόχων Αλυκών.

Αρχή και τέλος το Πόζναμ

Μετά από μια διεξοδική ανάλυση και αξιολόγηση του περυσινού προγράμματος προβολής του Δήμου Ζακύνθου αποφασίστηκε η τουριστική προβολή μας να ξεκινήσει από το Πόζναμ της Πολωνίας όπου το Tour Salon θα ανοίξει τις πύλες του στις 17 Οκτωβρίου με αμέσως επόμενο σταθμό το Λονδίνο και τη WTM στις 4 Νοεμβρίου.

“Ποδαρικό” για το τουριστικό μέλλον της Ζακύνθου θα κάνει η Ουτρέχτη το Γενάρη του 2014, ενώ τον ίδιο μήνα ακολουθεί η Βιέννη, η Βρυξέλλες και η Κωνσταντινούπολη. Το Φλεβάρη ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την Πράγα και το Μιλάνο. Βερολίνο, Στουτγκάρδη, Γκέτεμποργκ και Μόσχα ακολουθούν το Μάρτιο, ενώ η Ποσειδονία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο. Ο κύκλος κλείνει με Λονδίνο και Πόζναμ τον Νοέμβρη του 2014.

http://imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...