Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ στη διασκέδαση για 19.000 Άγγλους

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – «Τα συμβόλαια θα πληρώνονται στην ώρα τους και χωρίς διαπραγματεύσεις», διαβεβαίωσε τους ξενοδόχους της Ζακύνθου, ο Διευθύνων Σύμβουλος τoυ αγγλικού τουριστικού οργανισμού JΕΤ2HOLIDAYS, Steve Heapy. Σε μια δίωρη παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Lesante Luxury & Spa Hotel, οι ξενοδόχοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς ενημερώθηκαν για τα αναπτυξιακά σχέδια του οργανισμού στη Ζάκυνθο, το καλοκαίρι του 2014.

«Αν χρειάζονται περισσότερες πτήσεις με προορισμό τη Ζάκυνθο θα δρομολογηθούν. Αρκεί να έχουμε εξασφαλισμένες κλίνες», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος στην ομιλία του. Στόχος του οργανισμού, για το 2014, είναι να αυξήσει τον αριθμό των ξενοδοχείων με τα οποία συνεργάζεται. Στις ερωτήσεις των ξενοδόχων ο κος Heapy απάντησε χαρακτηριστικά «Χρειαζόμαστε περισσότερες κλίνες».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακυνθίων, Χρήστος Ξένος αντιπρότεινε «Βάλτε χρήματα για να φτιάξουμε περισσότερα ξενοδοχεία». Από τη μεριά τους, οι ξενοδόχοι επέμειναν σε ερωτήσεις σχετικά με την πληρωμή των συμβολαίων τους. «Όραμα μας είναι να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Τα συμβόλαια θα πληρώνονται πλήρως και χωρίς καθυστερήσεις, βάσει της συμφωνίας μας» ξεκαθάρισε ο κ. Heapy.

Τη φετινή τουριστική σεζόν η Jet2Holidays συνεργάστηκε με σαράντα ένα ξενοδοχεία σε όλη τη Ζάκυνθο. Πρόκειται για τουριστικές μονάδες στις Αλυκές, στο Αργάσι, στο Λαγανά και στο Τσιλιβί, τριών έως και πέντε αστέρων, που προσέφεραν διαφορετικά τουριστικά πακέτα στους επισκέπτες τους. Ο όμιλος DART GROUP PLC, στον οποίο ανήκει η JET2HOLIDAYS, δραστηριοποιείται επίσης στις αερομεταφορές με πενήντα δυο επιβατικά αεροσκάφη.

www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...