Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Traditional street of Lefkes.
(Photo credit: Wikipedia)

Συνδυαστικό διαφημιστικό πρόγραμμα του Δήμου Πάρου βρίσκεται σε εξέλιξη για την προβολή του νησιού στην ελληνική αγορά.


Συγκεκριμένα, παράλληλα με την προωθητική ενέργεια στα καταστήματα “Metropolis” που άρχισε στις 15 Μαΐου και έληξε στις 7 Ιουνίου και η οποία υποστηρίχθηκε με διαφημιστικά spots από τους μουσικούς σταθμούς MAD Radio και MAD TV, άρχισε ήδη από την 1η Ιουνίου η διαφήμιση του νησιού σε λεωφορεία της Αθήνας. Καλύπτονται οι «πλάτες» σε 6 λεωφορειακές γραμμές της πρωτεύουσας με έμφαση σε μεγάλες διαδρομές σε ένα πρόγραμμα διάρκειας ενός μηνός.

Τέλος, στο διάστημα 21-25 Μαΐου «έτρεξε» στο ραδιοφωνικό σταθμό “Flash” διαγωνισμός για τρεις διανυκτερεύσεις στην καθημερινή εκπομπή των Γ. Ηλιού και Γρ. Νιάκα από τις 2.30 μ.μ έως τις 4 μ.μ. Είχαν προηγηθεί ,το αμέσως προηγούμενο διάστημα , 11 ,συνολικά, αντίστοιχοι διαγωνισμοί ,με ταυτόχρονη, επίσης, προβολή του προορισμού από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sport-Fm, EPA, Energy, Dirty και Nitro, που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα ακροατών όλων των ηλικιών και προτιμήσεων σε σχέση με την κοινωνικοοικονομική τους διαστρωμάτωση. Το πρόγραμμα προβολής του Δήμου Πάρου επιμελείται η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου σε συνεργασία με την "MTC GROUP".

Ο Δήμαρχος Πάρου, η Πρόεδρος και τα μέλη της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες του νησιού για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...