Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η λύση Digital Signage LG LED WS10 αιχμαλωτίζει τα βλέμματα

Η LG Electronics, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη λύση Digital Signage WS10, μία σειρά οθονών ψηφιακής σήμανσης που ξεχωρίζουν για την επιβλητικά λεπτή εμφάνισή τους, ενώ διαθέτουν ολοκληρωμένη ενσωματωμένη λύση αναπαραγωγής περιεχομένου (Media Player Integrated Solution), εξαλείφοντας την ανάγκη ύπαρξης ξεχωριστού media player.

Η σειρά LG WS10 περιλαμβάνει οθόνες μεγέθους 42, 47, 55 και 72 ιντσών, οι οποίες καλύπτουν ένα εύρος εφαρμογών για τους επαγγελματίες, προσδίδοντας τους ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επικοινωνία με το κοινό και τη βελτίωση της απόδοσης των επιχειρήσεων τους.

Χάρη στην αξιοποίηση της τεχνολογίας LED, η WS10 υιοθετεί τη φημισμένη σχεδίαση Borderless της LG με βάθος οθόνης μόλις 4,6 χιλ., -περίπου στο μισό μέγεθος σε σύγκριση με τις οθόνες LCD-, διαθέτοντας εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση ώστε να ταιριάζει ιδανικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Παράλληλα, η LG έχει βελτιστοποιήσει τη φωτεινότητα της οθόνης για τις εμπορικές εφαρμογές, ώστε η WS10 να εξασφαλίζει εγγυημένη φωτεινότητα της τάξεως των 450nits, παρέχοντας κορυφαία επίπεδα προβολής για όλους τους τύπους περιεχομένου.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντικότητα της σχέσης απόδοσης - κόστους για τις επιχειρήσεις, η νέα λύση digital signage WS10 της LG διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που στοχεύουν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και την προστασία του περιβάλλοντος. Ειδικότερα, εκμεταλλευόμενη την κορυφαία τεχνολογία της LG στις λύσεις ψηφιακής σήμανσης και την ενσωμάτωση του οπίσθιου φωτισμού LED με Smart Energy Saving χαρακτηριστικά, η WS10 εξοικονομεί έως και 30% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλες LED οθόνες.

Σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης, όπου μία οθόνη απαιτεί έναν επιπλέον media player για την αναπαραγωγή του περιεχομένου, η LG WS10 διαθέτει ενσωματωμένο player και λογισμικό, απλοποιώντας τη διαδικασία ρύθμισης και αναπαραγωγής περιεχομένου. Τέλος, το φιλικό στη χρήση web interface της πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου SuperSign Elite-W Lite και η ποικιλία των έτοιμων υποδειγμάτων (templates), επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη διαμόρφωση και προβολή του περιεχομένου σε τοπικό η απομακρυσμένο δίκτυο, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των χρηστών.

Η ολοκληρωμένη σειρά digital signage LG WS10 συνοδεύεται και από κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ανάλυση εικόνας 1.920 x 1.080 Full HD, δυναμικό λόγο αντίθεσης 50.000:1, χρόνο απόκρισης 12ms (GtoG) και υψηλή συνδεσιμότητα μέσω των θυρών DVI, HDMI, DP με HDCP, αλλά και των συμβατικών Component και Composite. Τέλος, η WS10 παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου signage σε συνδυασμό με τηλεοπτικό σήμα με την σύνδεση ενός TV tuner σε μια θύρα της.

Η LG αφουγκράζεται τις σύνθετες ανάγκες του κλάδου της επαγγελματικής αγοράς, αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις Digital Signage που στοχεύουν στη βέλτιστη απόδοση και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των επαγγελματιών, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...