Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

H Μύκονος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ιταλών τουριστών

Η Μύκονος παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ιταλών τουριστών, όπως διεφάνη από τις επαφές που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Αθ. Κουσαθανάς-Μέγας στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης ΒΙΤ.

Συγκεκριμένα, προγραμματίστηκαν και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης, ταξιδιωτικούς πράκτορες και τουρ-οπερέιτορς, αλλά και με οργανωτές ταξιδίων πολυτελείας. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε επίσης με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ.Αλιβιζάτο και τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ.Ζήκο. Ήδη, έπειτα από επαφή με εκπροσώπους μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από την ιταλική πλευρά να "γυριστεί" το καλοκαίρι στο νησί ταξιδιωτική εκπομπή. Παράλληλα, υψηλόβαθμο στέλεχος εκδοτικού οργανισμού δήλωσε την πρόθεσή του να αναλάβει την έκδοση ειδικού ταξιδιωτικού οδηγού για τη Μύκονο με ευρεία διανομή στην ιταλική αγορά.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος, μέσω της κοινοπραξίας MTC GROUP/V+O Communications, που ανέλαβε, έπειτα από διαγωνισμό, τις εκθεσιακές συμμετοχές και τη γενικότερη τουριστική προβολή του νησιού, συμμετείχε σε πρωτότυπη προωθητική ενέργεια που οργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου, που περιελάμβανε τη διανομή υλικού σε καταστήματα και καφέ της φημισμένης συνοικίας Μπρέρα. Μέσω δε διαγωνιστικής διαδικασίας για προσφορά διαμονών συγκεντρώθηκαν για δεύτερη χρονιά στοιχεία επικοινωνίας των εμπορικών και των άλλων επισκεπτών του περιπτέρου που, όπως και πέρυσι, θα αξιοποιηθούν για την αποστολή newsletters με ενημερωτικό υλικό για τον προορισμό και τους επαγγελματίες του.

Το περίπτερο του Δήμου ήταν εντυπωσιακό, στο χώρο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε χωριστό stand και με διακεκριμένο χώρο για συναντήσεις, ενώ δέσποζε ένα τεράστιο poster με φωτογραφία της Μικρής Βενετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...