Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το ελληνικό Ελαιόλαδο ταξιδεύει με την ΑΝΕΚ LINES

Η ισχυρή παρουσία της ANEK LINES στις κορυφαίες ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις, υπογραμμίζει τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας στις μεγάλες τουριστικές αγορές του εξωτερικού με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδος.

Από τις αρχές του 2012 η ΑΝΕΚ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού που διοργανώθηκαν μεταξύ άλλων σε:

Ουτρέχτη (Ολλανδία), Βιέννη (Αυστρία), Στουτγκάρδη (Γερμανία), Ζυρίχη (Ελβετία), Μιλάνο (Ιταλία), στο Μόναχο και στο Βερολίνο (Γερμανία).

Στο Βερολίνο, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η ITB, η μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού στον κόσμο. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος την ΙΤΒ, επισκέφτηκαν πάνω από 113.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ τις εκδηλώσεις της έκθεσης κάλυψαν 7.000 δημοσιογράφοι, από 94 χώρες!

Τα περίπτερα της ΑΝΕΚ, ξεχώρισαν για το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό τους και συγκέντρωσαν τα βλέμματα των επισκεπτών που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τη μεγάλη γκάμα προσφορών και υπηρεσιών της εταιρείας, τα δρομολόγια, και τους τουριστικούς προορισμούς της.

Εξαιρετικής υποδοχής έτυχε, για 3η χρονιά, η δράση «το ελληνικό Ελαιόλαδο ταξιδεύει με την ΑΝΕΚ LINES», που σκοπό έχει την προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου στο εξωτερικό. Διανέμοντας δείγματα μικρών συσκευασιών ελαιολάδου από Έλληνες παραγωγούς και ενημερωτικό υλικό για την αξία της μεσογειακής διατροφής και την ελληνική παράδοση, η ΑΝΕΚ LINES, συνεχίζει να ταξιδεύει - το κορυφαίο ίσως εθνικό προϊόν - στην Ευρώπη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή της ΑΝΕΚ LINES στις μεγάλες τουριστικές διοργανώσεις του εξωτερικού συνδέεται άμεσα με την επιδίωξη της εταιρείας να ισχυροποιήσει τη θέση της στον κλάδο, να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ως ακτοπλοϊκή εταιρεία, προβάλλοντας παράλληλα στους Ευρωπαίους την Ελλάδα, τον αξεπέραστο πολιτισμό της & τις μοναδικές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Έως και το τέλος του έτους η ΑΝΕΚ LINES, θα συνεχίσει να μετέχει σε σημαντικές τουριστικές εκθέσεις, θα συνεχίσει να κλείνει :Ραντεβού στο πλοίο, Ραντεβού με την Ελληνική Φιλοξενία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...