Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Amadeus βαραβεύεται ώς η “Καλύτερη Εταιρεία Τεχνολογίας” στα Βραβεία Air Transport News

Amadeus IT Group
Amadeus IT Group (Photo credit: Wikipedia)
Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, έλαβε το βραβείο “Καλύτερη Εταιρεία Τεχνολογίας” στα Βραβεία Air Transport News 2012. Ο κ. Ahmed Youssef, Περιφερειακός Διευθυντής, Marketing & Λειτουργιών της Amadeus σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Amadeus κατά την επίσημη τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Μαρτίου.

Αυτή η αναγνώριση προέρχεται από τις ψήφους των αναγνωστών του περιοδικού σε χρονικό ορίζοντα ενός μήνα. Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν τη συμβολή των εταιρειών στον τομέα των αερομεταφορών, θέλοντας να τιμήσουν τις καλύτερες εταιρείες στη βιομηχανία αερομεταφορών, οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες και το ασταθές περιβάλλον, έχουν παρουσιάσει πρόοδο και βοήθησαν να αναπτυχθεί περαιτέρω η βιομηχανία.

Στα συγκεκριμένα βραβεία, η Amadeus κέρδισε τον τίτλο της “Εταιρείας Τεχνολογίας της Χρονιάς”, με βάση τις ψήφους και την απόφαση επιτροπής που αποτελούταν από γνωστούς ειδικούς της βιομηχανίας.

Άλλοι νικητές των βραβείων ήταν οι: Embraer (Περιφερειακός κατασκευαστής αερσκαφών της χρονιάς), Airbus (Κατασκευαστής αερσκαφών της χρονιάς), Rolls Royce (Κατασκευαστής μηχανών της χρονιάς), Swissport (Ground handler της χρονιάς), Lufthansa Technik (Εταιρεία συντήρησης, επισκευής και ελέγχου της χρονιάς), Star Alliance (Αεροπορική συμμαχία της χρονιάς), αεροδρόμιο Changi Σιγκαπούρη (Αεροδρόμιο της χρονιάς) και Emirates (Αεροπορική εταιρεία της χρονιάς).

“Αυτή η βράβευση αποτελεί μια χαρούμενη στιγμή για την Amadeus. Τέτοια βραβεία αδιαμφισβήτητα επιβεβαιώνουν ότι η βιομηχανία ανανγωρίζει ότι η εταιρεία ακολουθεί τη σωστή στρατηγική για την παροχή των πιο πρωτοποριακών και αποτελεσματικών λύσεων, μέσα από συνεχείς επενδύσεις για την έρευνα & την ανάπτυξη και έχοντας δαπανήσει περίπου 2 δις Ευρώ από το 2004,” σχολίασε ο κ. Angel Gallego, Αντιπρόεδρος Δυτικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Amadeus.
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...