Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μεγάλη διάκριση για το Andronis Suites!

Το Andronis Suites βραβεύτηκε από το www.tripadvisor.com για δεύτερη χρονιά μέσα σε τρία χρόνια ως το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στην Ευρώπη και έβδομο στον κόσμο για το 2012!

- Top 10 Hotels for Romance in Europe:
http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Romance-cTop10-g4

- Top 10 Hotels for Romance in the World:
http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Romance-cTop10-g1

- Βραβείο Travellers' Choice® 2012:
http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g482941-d657033-Reviews-Andronis_Luxury_Suites-Oia_Santorini_Cyclades.html

Το πολυτελές ξενοδοχείο Andronis Suites βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης, 12 χλμ από τα Φηρά, χτισμένο μια ανάσα από το γκρεμό της Οίας, ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο του νησιού. Το Andronis Suites αποτελεί την πιο πολυτελή και ονειρεμένη απόδραση σε ένα περιβάλλον που ξεπερνάει κάθε φαντασία τόσο με τη μαγευτική του θέα στο ηφαίστειο, όσο και με την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει. Όλοι του οι χώροι συνδυάζουν την κλασική πολυτέλεια με την απλότητα και το σύγχρονο μινιμαλιστικό του ύφος παράλληλα με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ. Η βολική τοποθεσία του Andronis Suites επιτρέπει στον επισκέπτη να βρεθεί κοντά στη ζωντάνια της Οίας και ταυτόχρονα να απολαμβάνει τη γαλήνη και την απομόνωση.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει σε κάποια από τις 22 σουίτες του Andronis Suites που έχουν ως στόχο να απογειώσουν τις αισθήσεις και να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ηρεμίας και ευεξίας στο πολυτελές περιβάλλον με την εκπληκτική θέα σε όλο το νησί. Όλα τα δωμάτια είναι μινιμαλιστικά σχεδιασμένα σε πολυεπίπεδα μπαλκόνια και φόντο το εκπληκτικό και περίφημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

ΤΟ Andronis Suites διαθέτει εξωτερική πισίνα για μπάνιο κάτω από το μεσογειακό ήλιο, ενώ για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης παρέχει περιποιήσεις σώματος, θεραπείες προσώπου και προγράμματα spa όλα εμπνευσμένα με υλικά από την ελληνική φύση. Προσφέρει χαλαρωτικά μασάζ σε υπόσκαφες σπηλιές καθώς επίσης χαμάμ και τζακούζι για έξτρα δόσεις ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Η εξαιρετική κουζίνα του Andronis Suites ετοιμάζεται μόνο με φρέσκα και οργανικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας προσφέροντας υπέροχες και υγιεινές γεύσεις πάντα σε αρμονία με τη φύση και τους κανόνες της. Τοπικά τυριά, παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα λαχανικά, βότανα της ελληνικής φύσης και τοπικά κρέατα καθιστούν τις επιλογές του μενού ακαταμάχητες, ενώ τα νόστιμα γλυκά προσθέτουν την τελευταία πινελιά για να εξισορροπήσουν τις λεπτές αλμυρές γεύσεις. Το Andronis Suites προσφέρει ποικιλίες κρασιών από μια μεγάλη γκάμα ετικετών με μερικά από τα διασημότερα τοπικά κρασιά της Σαντορίνης που καλλιεργούνται στους ιδιόκτητους αμπελώνες του νησιού, καθώς και ειδικές ποικιλίες από διεθνή κρασιά προσφέροντας μοναδικές γεύσεις και αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Andronis Suites
Οία, Σαντορίνη
Τηλ: 22860-72041-43
E-mail: info@andronis-suites.com
www.andronisesxclusive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...