Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Άρωμα ανατολής το φετινό καλοκαίρι στα νησιά

Δύο από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο σεΐχης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θάντι και ο σεΐχης του Αμπού Ντάμπι, Χαλιφά μπιν Σαΐντ αλ Ναγιάν επέλεξαν τη χώρα μας για να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ο σεΐχης του Κατάρ αναμένεται σήμερα στη Ρόδο, όπου ήδη κάνει τις διακοπές της η οικογένειά του. Από την περασμένη Τετάρτη στο λιμάνι της Ρόδου βρίσκεται αγκυροβολημένη η Πέμπτη μεγαλύτερη θαλαμηγός του κόσμου, μήκους 133 μέτρων!!!

Μιλάμε για την απόλυτη χλιδή. Διαθέτει δεκάδες σουίτες, πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα συσκέψεων!!!

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με άνδρες της ασφάλειας του σεΐχη να είναι ακροβολισμένοι σε κάθε γωνιά του λιμανιού, ενώ συχνά δύτες καταδύονται γύρω από τη θαλαμηγό για να ελέγξουν πιθανές απειλές για τον σεΐχη και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεΐχης του Κατάρ είχε επισκεφθεί και νωρίτερα τη Ρόδο και είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσει γη στο νησί. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για επενδύσεις και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης στην Αθήνα, σε σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου διαμένει ο σεΐχης του Αμπού Ντάμπι, Χαλιφά μπιν Σαΐντ αλ Ναγιάν. Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι το βράδυ της Πέμπτης γλέντησε μέχρι το πρωί σε γνωστό clubτης παραλιακής.

Πηγή: Espressο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...