Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Διεθνής τουριστική προβολή της Μυκόνου από την ταινία “The Kings of Mykonos”

Σημαντικά οφέλη σε επίπεδο τουριστικής  προβολής διεθνώς αναμένεται να αποκομίσει το «νησί των ανέμων» από την  ταινία “The Kings of Mykonos”.
Η πρωτοβουλία  του Δήμου και, προσωπικά, του  Δημάρχου Αθ. Κουσαθανά – Μέγα να αγκαλιάσει και να στηρίξει από την  πρώτη στιγμή την ελληνο-αυστραλιανή  παραγωγή, η επιτυχία της αναφοράς του νησιού ακόμα και στον τίτλο  και η οργάνωση της πανευρωπαϊκής πρεμιέρας στη Μύκονο τη φέρνουν στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με όλα τα θετικά στοιχεία μιας κινηματογραφικής ταινίας.
Αυτά ακριβώς  τα οφέλη τόνισαν ο πρωταγωνιστής  και συμπαραγωγός Νικ Γιαννόπουλος και ο ίδιος ο Δήμαρχος τόσο στην πρεμιέρα στο δημοτικό κινηματογράφο «Μαντώ» όσο και στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους.
Πρόθεση του  Δήμου είναι να προσελκύσει και  άλλες παραγωγές στο νησί σε επίπεδο  ταινιών, αλλά και μουσικών video clips και ήδη γίνονται επαφές για το σκοπό αυτό.
Το Σάββατο το βράδυ οργανώθηκε από το Δήμο μετά την πρεμιέρα party με όλους τους συντελεστές της ταινίας και άλλους προσκεκλημένους στο ξενοδοχείο «Λητώ» της Μυκόνου, ενώ χθες, με πρωτοβουλία και πάλι του Δημάρχου, οργανώθηκε συγκέντρωση των ηθοποιών και εκπροσώπων του δημοσιογραφικού κόσμου στην Αθήνα. Η χθεσινή συγκέντρωση έδωσε την ευκαιρία στον κ. Μέγα να εξηγήσει στους δημοσιογράφους την τουριστική διάσταση της ταινίας, που «αποτυπώνει» το νησί σε όλες του τις πτυχές, όλες τις ώρες, όπως ακριβώς και η διαφημιστική του καμπάνια με τίτλο «Έχεις χρόνο».
Στην οργάνωση των εκδηλώσεων στη Μύκονο και  στην Αθήνα συνέβαλε η εταιρία  συμβούλων “MTC GROUP” που συνεργάζεται με το Δήμο σε επίπεδο τουριστικού marketing και προβολής. Σημαντική στην υλοποίηση της πρεμιέρας στη Μύκονο ήταν και η συμβολή της ΚΔΕΠΠΑΜ, της Δημοτικής Επιχείρησης που έχει την ευθύνη του κινηματογράφου «Μαντώ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...