Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η easyJet υποστηρίζει την έκτακτη έκκληση της UNICEF

Για βοήθεια στα παιδιά που έχουν πληγεί από τον τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες 


H easyJet easyJet , το Νο. 1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη μίας πρωτοβουλίας της έκτακτης ανάγκης με την UNICEF, για να βοηθήσει τα περίπου 4 εκατομμύρια παιδιά που έχουν πληγεί από την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Haiyan στις Φιλιππίνες.

 
Η έκτακτη έκκληση, η οποία ξεκινάει σε όλες τις πτήσεις της easyJet από σήμερα, αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας ‘Change for Good’ την οποία αναπτύσσου από κοινού easyJet & UNICEF. H γενναιόδωρη συνεισφορά των επιβατών της easyJet θα συγκεντρωθεί από τις 7000 πτήσεις την εβδομάδα, που πραγματοποιούνται στο πανευρωπαϊκό δίκτυο της εταιρίας σε πάνω από 600 δρομολόγια σε περισσότερες από 33 χώρες.      

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές των επιβατών θα βοηθήσει την UNICEF  να παρέχει καθαρό νερό, τρόφιμα και φάρμακα για τα παιδιά των Φιλιππίνων.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της easyJet δήλωσε:

"Δεδομένου ότι η είμαστε η 4η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία, είμαστε σε μια πολύ ισχυρή θέση για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον τυφώνα Haiyan με αυτή μας την έκκλησή. Στην easyJet έχουμε συγκινηθεί βαθύτατα από τις σκηνές της καταστροφής στις Φιλιππίνες και αυτός είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε μια έκτακτη έκκληση σε όλες τις πτήσεις μας από σήμερα, σε συνεργασία με τη UNICEF. Για να ξεκινήσουμε την έκκληση αυτή, η easyJet δώρισε 25.000 €. Ελπίζουμε η υποστήριξή μας, και η γενναιοδωρία των επιβατών μας, να βοηθήσουν τις πληγείσες κοινότητες. "

 David Bull, UNICEF Executive Director πρόσθεσε:

"Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμων στην easyJet για την οικονομική της στήριξη, η οποία θα είναι κρίσιμη για να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το έργο μας, συγκεντρώνοντας προμήθειες για τα παιδιά και τις οικογένειες τους, των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον τυφώνα Haiyan. Πολλοί από αυτούς έχουν χάσει τα πάντα και έχουν άμεση ανάγκη από καθαρό νερό, στέγη και προστασία από τον υποσιτισμό και τις ασθένειες. Οι συνεισφορές της easyJet και των επιβατών της, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε άμεσα τις έκτακτες ανάγκες των ανθρώπων που έχουν πληγεί, παρέχοντας ζωτικής σημασίας προμήθειες. "

Η εν πτήσει συγκέντρωση χρημάτων που είναι μέρος της πρωτοβουλίας/ εκστρατείας  Change for Good, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 2.5 εκ ευρώ από τις δωρεές των επιβατών της easyJet από τον Ιούλιο του 2012, για το σημαντικό έργο που υλοποιεί η UNICEF για την προστασία των παιδιών. Αυτήν την στιγμή η easyJet είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και εταίρος του προγράμματος “Change for Good” της UNICEF.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...