Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Οργανωμένη συμμετοχή στην WTM 2013 από το Δήμο Μυκόνου.

Με στοχευμένες επαφές ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου στη διεθνή έκθεση Τουρισμού WTM 2013. 


Εστιάζοντας στο ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα προγραμματίστηκαν πάνω από 20 ραντεβού με δημοσιογράφους, υπευθύνους τηλεοπτικών παραγωγών και bloggers από ΜΜΕ με έμφαση στην Ιστορία/ Πολιτισμό, Καταδύσεις/ Θαλάσσια σπορ, Τουρισμό Πολυτελείας και Γαστρονομία.


 Ταυτόχρονα με την έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών διερευνάται η ένταξη της Μυκόνου σε πρωτότυπη συνέργεια στο Λονδίνο για την ανάδειξη του πολύπλευρου προϊόντος του νησιού.

Αξιοποιώντας τις νέες πτήσεις της Αεροπορικής εταιρίας "British Airways" για Μύκονο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρίας ενώ τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασία με τουριστικούς πράκτορες και εξειδικευμένο TO της Βρετανικής αγοράς έπειτα από προεργασία.

Αναγνωρίζοντας την σημασία του ανοίγματος νέων αγορών δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την ευρύτερη συνεργασία σε μικρότερες άλλα δυναμικές γεωγραφικές αγορές όπως η Σλοβενία με την πιθανότητα οργάνωσης ταξιδιού εξοικείωσης τον Μάιο. Tην όλη οργάνωση της εκθεσιακής παρουσίας του δήμου και των επαφών είχε αναλάβει η MTC GROUP
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...