Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

HATTA: Επίσκεψη τουριστικών γραφείων στη Χαλκιδική

Mε επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΗΑΤΤΑ ταξίδι γνωριμίας εκπροσώπων τουριστικών γραφείων στη Χαλκιδική. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα  από 26 μέχρι 28 Μαρτίου και έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων να γνωρίσουν την τουριστική προσφορά της περιοχής και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με στόχο την τουριστική της ανάπτυξη. Το ταξίδι διοργανώθηκε έπειτα από πρόσκληση του Οργανισμού Ανάπτυξης της προ του Aθω περιοχής.

Τις εκδηλώσεις του ταξιδιού τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Λάζαρος Λαζάρου, δήμαρχος Αρναίας, τουριστικά γραφεία, μέλη του ΗΑΤΤΑ, ξενοδόχοι και επαγγελματίες της περιοχής (μέλη του Οργανισμού), οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την έναρξη νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Την αποστολή του ΗΑΤΤΑ, η οποία έτυχε ιδιαίτερης φροντίδας από την κα. Μαρία Πάππα, Συντονίστρια του Προγράμματος Προβολής, συνόδευσαν οι κ.κ. Βασίλης Κοντός, γενικός έφορος, Γιώργος Λουμίτης, ταμίας και Βασιλική Σκάγια, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Μία από τις δραστηριότητες του ΗΑΤΤΑ είναι τα ταξίδια γνωριμίας (fam trips), μέσα από τα οποία δίνεται η δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία να γνωρίσουν έναν τόπο και τους επαγγελματίες του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες επαγγελματικές γνωριμίες και συνεργασίες. Μέσα στο 2010 θα ακολουθήσουν και άλλα ταξίδια γνωριμίας, τόσο σε προορισμούς της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Χορηγοί και υποστηρικτές του συγκεκριμένου fam trip ήταν: Aegean Airlines, Meli Tours, Μακεδονικά Ξενοδοχεία, Pap Corp, Metropolitan Hotel, Μακεδονίτικοι Ξενώνες "Αγ. Βαρβάρα", Aristoteles Hotel & Spa, Athos Cruises, Restaurant Κρητικός, Germany Hotel.
Τατιάνα Ρόκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...