Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

10 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΝΟΪ ΑΠΟ SILKAIR KAI SINGAPORE AIRLINES

Από τις 5 Ιουνίου 2012, η SilkAir, η περιφερειακή αεροπορική εταιρία της Singapore Airlines, ξεκινά τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Ανόι. Μαζί με τις ημερήσιες πτήσεις της Singapore Airlines προς την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, οι δυο εταιρίες θα παρέχουν  πλέον συνολικά 10 aller-retour πτήσεις εβδομαδιαίως. Η SilkAir θα πραγματοποιεί τα δρομολόγιά της κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Ο Αντιπρόεδρος Marketing της Singapore Airlines κ Tan Chik Quee αναφέρει: «Η Singapore Airlines και η SilkAir είχαν πάντα ως στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας τους μέσα από την αξιοποίηση του κοινού δικτύου τους που περιλαμβάνει συνολικά 97 πόλεις σε 37 χώρες, όπως επίσης και την αύξηση των επιλογών για τη διαμετακόμιση των επιβατών τους. Κατά συνέπεια είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι νέες πτήσεις της SilkAir προς το Ανόι έρχονται να ενισχύσουν τις παρούσες πτήσεις της Singapore Airlines».
Ο Chief Executive της, SilkAir κ. Marvin Tan επίσης αναφέρει: «Το Ανόι είναι μια πραγματικά γραφική πόλη με ανεκτίμητο πολιτισμό και ιστορική κληρονομιά.  Όντας πρωτεύουσα μιας αναπτυσσόμενης οικονομίας όπως αυτής του Βιετνάμ, το Ανόι σημειώνει σημαντική εμπορική και οικονομική άνθηση.  Η SilkAir ανυπομονεί να εξυπηρετήσει τους επιβάτες που επιλέγουν το Βιετνάμ είτε για ψυχαγωγικούς ή για επιχειρηματικούς σκοπούς». 
Το Ανόι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με ανάπτυξη στους τομείς του τουρισμού και της οικονομίας καθώς και του τραπεζικού τομέα. Πόλη άνω των 1.000 ετών, το Ανόι αποτελεί έναν προορισμό με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, εξέχουσα θέση στην οποία κατέχει η υπέροχη συλλογή μουσείων, ναών και μνημείων αρχιτεκτονικής γαλλικής επιρροής που υποδέχεται τους ταξιδιώτες.
Οι νέες πτήσεις υπόκεινται σε κυβερνητική έγκριση και τα χρονοδιαγράμματα των πτήσεων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των ctot (calculated take-off time).

 

Πτήσεις από 5 Ιουνίου 2012

Πτήσεις της Singapore Airlines
Πτήση
Ημέρες δρομολογίων
Αναχώρηση
Άφιξη
SQ176
Δευτ, Τρ, Τετ, Πεμ, Παρ, Σάβ, Κυρ
Σιγκ 0950ώρα
Ανόι 1220ώρα
SQ175
Δευτ, Τρ, Τετ, Πεμ, Παρ, Σάβ, Κυρ
Ανόι 1315ώρα
Σιγκ1740ώρα

Πτήσεις SilkAir

Πτήση
Ημέρες δρομολογίων
Αναχώρηση
Άφιξη
MI654
Τρ, Πέμ, Κυρ
Σιγκ 1515ώρα
Ανόι 1735ώρα
MI653
Τρ, Πέμ, Κυρ
Ανόι 1830ώρα
Σιγκ 2250ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...