Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επιλέξτε τηλεοράσεις LG LED Hotel TV και κάντε τη διαφορά για τους επισκέπτες σας

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Hotel TV με τεχνολογία LED και panel τύπου IPS, η οποία παρέχει στους ξενοδόχους χαμηλότερο κόστος απόκτησης και πλήθος πλεονεκτημάτων συγκριτικά με τις τηλεοράσεις LCD. Οι νέες LG LED Hotel TV διακρίνονται για την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, την κομψή σχεδίασή τους, τα βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον οικολογικό τους χαρακτήρα.

Ειδικότερα, η LG εξοπλίζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Hotel TV με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, που εγγυώνται την υψηλότερη απόδοση και τη βέλτιστη λειτουργία σε οποιοδήποτε περιβάλλον εφαρμογής. Επίσης, οι νέες Hotel TV της LG διαθέτουν IPS panel, παρέχοντας ευρείαγωνία θέασης, χωρίς αλλοιώσεις στην ποιότητα της εικόνας και των χρωμάτων. Επιπλέον, οι νέες οθόνες διαχειρίζονται καλύτερα τη θερμότητα των χρωματικών τόνων, προσφέροντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας και βέλτιστη απεικόνιση. Η βελτιωμένη λειτουργία local dimming και ο έλεγχος του οπίσθιου φωτισμού LED, αυξάνουν το λόγο αντίθεσης και μειώνουν αισθητά την κατανάλωση ενέργειας, επιτρέποντας στις νέες LG Hotel TV να εξοικονομούν έως και 30% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις τηλεοράσεις LCD.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι οι προσαρμογές στη σχεδίαση των νέων Hotel TV, όπου η LG έχει προχωρήσει σε «έξυπνες» βελτιώσεις προκειμένου να διευκολύνει τους ξενοδόχους και τους χρήστες των τηλεοράσεων. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης με τη σχεδίαση Hairline, σε συνδυασμό με το ρολόι στην μπροστινή πλευρά της συσκευής παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ έχει προβλεφθεί διαθέσιμος χώρος για την τοποθέτηση λογοτύπου του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της οθόνης.

Παράλληλα, το μικρό βάθος της τηλεόρασης και η βάση τύπου “catch base”, επιτρέπουν την τοποθέτηση του χειριστηρίου ή πληροφοριακού υλικού επάνω στη βάση της τηλεόρασης. Επιπλέον, η βάση μπορεί να βιδωθεί στην επιφάνεια εφαρμογής για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης σε γωνία 90 μοιρών ανά κατεύθυνση, εγγυάται την απροβλημάτιστη χρήση της από τους επισκέπτες. Η στιβαρή κατασκευή των νέων Hotel TV της LG και η έξυπνη σχεδίαση, προσφέρουν πλεονεκτήματα όπως ευκολότερο καθάρισμα, έλλειψη απώλειας ηλεκτρικού φορτίου και μειωμένη θερμότητα, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία των συσκευών.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG LED Hotel TV είναι επίσης συμβατή με τη λύση Pro:Centric της LG, το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που απευθύνεται στις ξενοδοχειακές μονάδες και στοχεύει στην καλύτερη παροχή πληροφοριών και υποστήριξης των πελατών τους. Στο πνεύμα της αυξημένης λειτουργικότητας για τους ξενοδόχους, οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν τη λειτουργία Hotel Mode, που επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων της συσκευής, όπως τον εύκολο συντονισμό των καναλιών, το κλείδωμα κάποιων χαρακτηριστικών και της έντασης του ήχου ή ακόμα και την ταυτόχρονη ρύθμιση πολλών τηλεοράσεων σε διαφορετικά δωμάτια. Τέλος, η νέα λειτουργία One Channel Map, προσφέρει άνετη διαχείριση της λίστας των καναλιών, καθώς πλέον τα κανάλια προβάλλονται σε ενιαία απεικόνιση ανεξάρτητα από τον τύπο μετάδοσης, είτε πρόκειται δηλαδή για αναλογικά, ψηφιακά ή ραδιόφωνο.

Οι νέες LG LED HOTEL TV αποτελούνται από τα μοντέλα LT760H, LT660H, LT640H, LT380C και LT360C.

Η LG επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη σύγχρονων λύσεων για τη ξενοδοχειακή αγορά, προσφέροντας στους επαγγελματίες αξιόπιστα προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και εγγυώνται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...