Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΕΕΔΕ: "Ηθικό χρέος η ποιοτική φιλοξενία πελατών τουριστών"

«Οι τουριστικές επιχειρήσεις ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων και Επιπλωμένων Τουριστικών Κατοικιών είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους τουρίστες παλαιούς και νέους από όλον τον κόσμο, για το καλοκαίρι του 2012.

Ο ελληνικός τουρισμός γενικότερα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τουρίστα τόσο για ποιοτικές διακοπές όσο και για διερεύνηση της πολυποίκιλης ελληνικής περιφέρειας. Για τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων αποτελεί ηθικό χρέος η ποιοτική φιλοξενία των πελατών τουριστών, και πρόκληση η παρουσίαση των εναλλακτικών επιλογών για το τουριστικό προϊόν».

Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΕ).

«Οι επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου, τονίζεται στην ανακοίνωση, διασφαλίζουν με βεβαιότητα ότι η τουριστική περίοδος θα κυλήσει ομαλά χωρίς κωλύματα από απεργούς διαφόρων επαγγελματικών ομάδων, όπως συνέβη άλλες χρονιές. Οι σταθεροποιητικές προοπτικές για το εθνικό τουριστικό παραγόμενο προϊόν είναι το αντικείμενο της θεσμικής προσπάθειας, την οποία συνεπικουρεί η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.

Το καλοκαίρι του 2012 στην Ελλάδα, θα γίνει μία ευχάριστη εμπειρία για τους τουρίστες που θα συνεκτιμήσουν την ‘παράδοση’ στο καλό και ποιοτικό προϊόν, καθώς και στις φυσικές καλλονές της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...