Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Singapore Airlines: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ABU DHABI ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

English: Singapore Airbus A380 Français : Un a...
 (Photo credit: Wikipedia)
Η Singapore Airlines αναστέλλει τα δρομολόγιά της προς Abu Dhabi και Αθήνα λόγω της συνεχούς μειωμένης κερδοφορίας των δυο γραμμών. Οι τελευταίες πτήσεις προς τις δυο πόλεις θα αναχωρήσουν από τη Σιγκαπούρη στις 26 Οκτωβρίου 2012.

Η απόφαση για την αναστολή των δρομολογίων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η εταιρία πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα από το 1972 και προς το Abu Dhabi από το 2006. Η αναστολή συνάδει με την πολιτική της Singapore Airlines να προσαρμόζει τη διαθεσιμότητα θέσεων στις ανάγκες της αγοράς.

Οι πελάτες που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από/προς Abu Dhabi και από/προς Αθήνα με ημερομηνία μεταγενέστερη της 26ης Οκτωβρίου 2012 (27 Οκτωβρίου για την πτήση επιστροφής από το Abu Dhabi) θα έχουν τη δυνατότητα αποζημίωσης χωρίς κυρώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους redemption εισιτηρίων KrisFlyer. Η εταιρία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους εν λόγω πελάτες για να τους προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για το ταξίδι τους.

Η Singapore Airlines θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι συνδέσεις από και προς την Αθήνα θα είναι εφικτές με αεροπορικές εταιρίες του δικτύου Star Alliance μέσω των ευρωπαϊκών πόλεων που εξυπηρετεί η Singapore Airlines.

Επί του παρόντος το Abu Dhabi εξυπηρετείται με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ η Αθήνα με δυο εβδομαδιαίες πτήσεις οι οποίες, από τις αρχές του Ιουλίου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου θα αυξηθούν στις τρεις εβδομαδιαίως.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...