Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

''Πάτησε'' Κρήτη η Ουκρανική αποστολή

Έφτασαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, τα μέλη της αποστολή που έχει προσκαλέσει στο νησί η Περιφέρεια. Πρόκειται για μια επίσκεψη που αποσκοπεί... σε επιχειρηματικές - εμπορικές και τουριστικές συνεργασίες. Επικεφαλής της Ουκρανικής αποστολής είναι ο Περιφερειάρχης Κιέβου Ανατόλι Πρισιάζουνικ.

Ενώ επίσης συμμετέχουν ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Ουκρανίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Μπούκα, ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, και ο Έλληνας πρέσβης στην Ουκρανία.

Στην Ουκρανική αποστολή συμμετέχουν ακόμα και άλλοι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων (Επιμελητηρίων) και επιχειρηματίες.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο αφού θα έχει συναντηθεί με την ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης, παραγωγικούς φορείς της Κρήτης, και θα έχει επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους, και έδρες Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού.

Στην ίδια πτήση βρέθηκαν 65 μαθητές με τους συνοδούς τους θα φιλοξενηθούν στην Κρήτη από σήμερα και το επόμενο 15νθήμερο.

Οι Ουκρανοί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις φυσικές ομορφιές της Κρήτης, να επισκεφθούν αξιοθέατα, να βιώσουν την φιλοξενία των Κρητικών ώστε να αποτελέσουν τους καλούς πρεσβευτές της Κρήτης και της Ελλάδας στην Ουκρανία.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...