Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Βέλγοι δημοσιογράφοι στον 'Αγιο Νικόλαο

Βέλγοι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τον Άγιο Νικόλαο και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής με στόχο να ενδυναμώσουν την τουριστική κίνηση και να συμβάλλουν στην βελτίωση της αρνητικής εικόνας της χώρας μας, που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα κυρίως στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

Φιλοξενήθηκαν 5 ημέρες στο Elounda Mare και ξεναγήθηκαν από το Δήμο Αγίου Νικολάου την Παρασκευή και το Σάββατο στην Παναγία Κερά, στην Κριτσά και στην Σπιναλόγκα.

Η ομάδα των δημοσιογράφων συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη και εκτός από την τουριστική προβολή της περιοχής, συζήτησαν και γύρω από την πολιτική – οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Οι εντυπώσεις των δημοσιογράφων ήταν θετικές και ενθουσιάστηκαν με τη φιλοξενία και την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησαν κατά τη διαμονή τους, διαβεβαιώνοντας ότι το μήνυμα που θα δώσουν στη χώρα τους για την Ελλάδα είναι απόλυτα θετικό μια κι έχουν εντυπωσιαστεί από την εξαιρετική ομορφιά του τόπου μας και την ζεστασιά των κατοίκων.

Οι Βέλγοι δημοσιογράφοι προέρχονται από έντυπα ευρείας κυκλοφορίας: Glam, Loving You, AktiefWonen, Deco Idees, Grande, Ultimo και Glow.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...