Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η Royal Caribbean Cruises βραβεύει το Navigator

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services βραβεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία Royal Caribbean International, στα πλαίσια της Ετήσιας Συνάντησης Αντιπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, για τις εξαιρετικές επιδόσεις του οργανισμού στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας για το 2011 και για την ανάπτυξη που προσέφερε ο ταξιδιωτικός οργανισμός στην κρουαζιέρα στην Ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services.

“Η διάκριση του Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί την αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσης του οργανισμού για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα στην Ελληνική οικονομία, καθώς επίσης και σε αγορές όπως οι Κύπρος, FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία. Αποτελεί επίσης και το επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας, η οποία μετράει πλέον 35 χρόνια, και τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη μας στο Navigator Travel & Tourist Services για την μεγιστοποίηση της δραστηριοποίησης της Royal Caribbean Cruises στην περιοχή” δήλωσε η κα Helen Beck, Διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator Travel & Tourist Services, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Royal Caribbean International για αυτή τη σημαντική διάκριση, που αποτελεί την επιβεβαίωση για τις προσπάθειές μας να φέρουμε την κρουαζιέρα στο επίπεδο που της αξίζει, παρ’όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης και της ασάφειας του πολιτικού πλαισίου. Η διάκριση αυτή έρχεται στην καλύτερη στιγμή για την πορεία του οργανισμού, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας θα παραμείνει η πρώτη προτεραιότητα για εμάς και ευελπιστώ πως η περιοχή θα σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον.”

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και φέτος συμπλήρωσε τα 50 χρόνια λειτουργίας του, επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη παρουσία του στην Ελληνική αγορά με μισό αιώνα πείρα και τεχνογνωσία στον τουριστικό τομέα. Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο τουριστικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην κάλυψη κάθε μορφής τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, μεταφορές και οργανωμένες περιηγήσεις, πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιερόπλοιων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises (θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises) σε Ελλάδα, FYROM, Κύπρο, Βουλγαρία και Σλοβακία.

Λεζάντα Φωτογραφίας: (Από αριστερά) κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Navigator Travel and Tourist Services και κα Helen Beck, Διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...