Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανικό ενδιαφέρον για την κρουαζιέρα στην Κρήτη

Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για την βελτίωση της «εμπειρίας» των επισκεπτών με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και πρωτοποριακών εφαρμογών


Η πορεία της κρουαζιέρας στην Κρήτη και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ο σημαντικός ρόλος τον οποίο διαδραματίζει το λιμάνι του Ηρακλείου στην προώθηση της ήταν τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση του  Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., κ. Ιωάννης Μπρας,  με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Wolfgang Dold  είχε, χτες Τρίτη.

«Το λιμάνι του Ηρακλείου δεσπόζει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ως λιμάνι με υψηλού επιπέδου υποδομές, σταθερή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών και εγνωσμένο επίπεδο ασφάλειας», επεσήμανε ο κος Ι.Μπράς ο οποίος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Wolfgang Dold για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του ΟΛΗ σχετικά με την βελτίωση της «εμπειρίας» των επισκεπτών με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και πρωτοποριακών εφαρμογών.

Ο πρέσβης της Γερμανίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτές τις δράσεις (mobile application, animation, video gaming, κλπ) και για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να υπάρξει, σύντομα, νέα συνάντηση του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ στην Πρεσβεία της Γερμανίας, στην Αθήνα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου κος. Πλιάκας και ο Εκτελεστικός γραμματέας  της Περιφέρειας Κρήτης κος. Ραπτάκης..   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...