Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «αρχηγός» της TUI έρχεται για επαφές σε Κέρκυρα, Κω και Πελοπόννησο

Στην Κέρκυρα, την Κω και την Πελοπόννησο θα βρεθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Peter Long, επιχειρώντας μεταξύ των άλλων να δώσει μήνυμα στήριξης των αγορών αυτών από τον τουριστικό κολοσσό.

Πρόκειται για έναν από τους δύο μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης και έναν εκ των 5 μεγαλυτέρων του κόσμου, που κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά της Κέρκυρας, τόσο στην ενοικίαση ξενοδοχειακών κλινών και καταλυμάτων, όσο και στις πτήσεις τσάρτερ προς το νησί.

Τον κ. Long θα συνοδεύσουν μέλη του Δ.Σ. της TUI αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου.
Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η ΤUI Hellas, «η εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη υπογραμμίζει τη μακροχρόνια στενή και εποικοδομητική σχέση που ο όμιλος TUI Travel PLC διατηρεί με τους Έλληνες εταίρους του».

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της TUI έχει στο πρόγραμμα της επίσκεψης σειρά συναντήσεων με τους εκπρόσωπους του ομίλου, Έλληνες τουρ οπερέιτορ και αντιπροσώπους προκειμένου «να τους ευχαριστήσει για την εξαιρετική τους σχέση με τον όμιλο, να τους ενθαρρύνει για τη συνέχιση της παραδειγματικής προσπάθειας που καταβάλουν και να τους συγχαρεί για την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα».

Σε δήλωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas Μιχάλης Μαυρόπουλος αναφέρει ότι «η περιοδεία στην Ελλάδα του Διευθύνοντος Συμβούλου και των στελεχών της TUI Travel PLC αποτελεί άλλη μια ένδειξη του μεγάλου στρατηγικού ενδιαφέροντος του ομίλου για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...