Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

H Delta εκσυγχρονίζει την εξυπηρέτηση με νέες Windows Phone φορητές συσκευές για αεροσυνοδούς.

Περισσότεροι από 19.000 αεροσυνοδοί της Delta Air Lines (NYSE: DAL) άρχισαν να χρησιμοποιούν τις νέες φορητές συσκευές Windows Phone 8 προκειμένου να διευκολύνουν τις αγορές κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Η Delta συνεχίζει τις επενδύσεις της στην τεχνολογική καινοτομία για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.
«19.000 επαγγελματίες της Delta είναι εκεί για την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας και ο εξοπλισμός τους με καινοτόμες λύσεις σημαίνει ότι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας κατά τη διάρκεια των πτήσεων», δήλωσε ο Joanne Smith, senior vice president - In-Flight Service. «Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος επένδυσης στην τεχνολογία για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.»

Οι Windows Phone 8 συσκευές, Nokia Lumia 820, επιτρέπουν στους αεροσυνοδούς της Delta τα ακόλουθα:
Η επεξεργασία των πιστωτικών καρτών στις αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης θα γίνεται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης στις δημοφιλείς θέσεις Economy Comfort-Seating της Delta. Οι αναβαθμίσεις στις Economy Comfort Seating θέσεις θα ξεκινήσουν στις υπερηπειρωτικές και διεθνείς πτήσεις πριν προσφερθούν από όλο το σύστημα της Delta.
Βολικές αποδείξεις οι οποίες μπορούν να αποσταλούν με email στους πελάτες.
Δυνατότητα χρήσης από τους πελάτες pre-paid πιστωτικών καρτών για αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Ταχύτεροι χρόνοι επεξεργασίας συναλλαγών.
Στο εγγύς μέλλον, θα υπάρχει δυνατότητα να διαβάζει η συσκευή κουπόνια όπως εμφανίζονται στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη.
Αποτελεσματικότερη υπηρεσία αποκατάστασης.

Στις 26 Αυγούστου οι αεροσυνοδοί των πτήσεων της Delta ξεκίνησαν τη χρήση των συσκευών.

Στο μέλλον, η Delta προσβλέπει στη δημιουργία μίας ακόμα πιο εξατομικευμένης υπηρεσίας δίνοντας στους αεροσυνοδούς συγκεκριμένα προσωπικά χαρακτηριστικά των πελατών για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η συγκεκριμένη λύση δημιουργήθηκε από τη Microsoft, την Avanade και την AT&T μετά από μήνες ανάπτυξης και συνεργασίας με τους αεροσυνοδούς. Οι συσκευές Windows Phone 8 θα συμπεριλαμβάνουν μια ειδική εμπειρία πελάτη Delta, η οποία αναπτύχθηκε από την Avanade στο Microsoft Dynamics για φορητή πλατφόρμα λιανικής στα σημεία πώλησης και θα λειτουργεί μέσω Wi-Fi και το 4G δίκτυο της AT&T LTE. Η συμφωνία περιλαμβάνει σχέδια για την επέκταση της λύσης για τα επόμενα 3 χρόνια με τις νεότερες συσκευές της Nokia.

Η νέα φορητή συσκευή είναι η πιο πρόσφατη επένδυση της Delta στην τεχνολογία για πελάτες και υπαλλήλους. Το προηγούμενο έτος η εταιρεία είχε δημιουργήσει την εφαρμογή Fly Delta για iPad, λάνσαρε τη νέα ιστοσελίδα delta.com το Δεκέμβριο του 2012 και ανανέωσε τα σημεία εξυπηρέτησης τον Σεπτέμβριο του 2012. Η Delta προσφέρει επίσης τη δημοφιλή εφαρμογή Fly Delta της σε iPhone, Windows Phone, Android & Blackberry κινητές συσκευές και σήμερα προσφέρει Wi-Fi σε περισσότερα από 800 αεροσκάφη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...