Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Διεθνές συνέδριο στην Κρήτη ναυταθλητικού τουρισμού «Η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες»

Με στόχο την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και του θαλάσσιου τουρισμού στο νησί μας, η Περιφέρεια Κρήτης και οι ναυταθλητικοί όμιλοι της Κρήτης, συνδιοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο Ναυταθλητικού Τουρισμού με τίτλο... «Η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες».

Το διεθνές συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 στο ξενοδοχείο Αστόρια με ώρα έναρξης στις 10 το πρωί.

Στο διεθνές συνέδριο έχουν προσκληθεί να μιλήσουν εκπρόσωποι φορέων από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση που ειδικεύονται στον ναυταθλητισμό και τον θαλάσσιο τουρισμό, ενώ θα γίνει η παρουσίαση των ναυταθλητικών ομίλων της Κρήτης.

Την Κυριακή το πρωί 22 Ιουλίου, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα επισκεφθούν το νησί Ντία, όπου θα γίνει επίδειξη ναυταθλητικών επιδεξιοτήτων.

Ο Ναυταθλητικός-Θαλάσσιος Τουρισμός αποτελεί μία καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον τουριστική υπηρεσία η οποία σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της κάθε περιοχής, μπορεί να δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της Κρήτης με άμεσα και έμμεσα οφέλη.

Οι φορείς του Ναυταθλητισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους, τους επιχειρηματίες του τουρισμού, και άλλους φορείς μπορούν να συμβάλουν ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στην Κρήτη στην κατηγορία του Ναυταθλητισμού και Θαλάσσιου Τουρισμού, ακόμη και σε περιόδους χαμηλής τουριστικής κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...