Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Minoan Group Plc.: Ταξιδιωτικό Γραφείο της χρονιάς η Stewart Travel Centre

Tη 40χρονη παρουσία της στον ταξιδιωτικό χώρο γιορτάζει φέτος η Stewart Travel Centre, θυγατρική του ομίλου της Minoan Group Plc. κερδίζοντας τη σημαντική διάκριση «Ταξιδιωτικός πράκτορας της Χρονιάς 2012». Το βραβείο δόθηκε στην κατηγορία μικρά ταξιδιωτικά γραφεία της Σκωτίας, και απονεμήθηκε στο πλαίσιο των 16ων Βραβείων Απόδοσης και Επίτευξης Στόχων Ταξιδιωτικών Γραφείων. Η απονομή των αναγνωρισμένων Βραβείων έγινε στο Λονδίνο και η Stewart Travel Centre μαζί με τη θυγατρική της Scotland Cruise Centre, και το ανεξάρτητο ταξιδιωτικό πρακτορείο του Ayrshire ήταν μια από τις πέντε φιναλίστ στην κατηγορία της. Στις πέντε φιναλίστ συμμετείχε και η Semple Travel, άλλη μια από τις θυγατρικές του Ομίλου Minoan Group Plc.

Τα συγκεκριμένα βραβεία χαίρουν ευρύτατου σεβασμού στην τουριστική αγορά και επιβραβεύουν την τελειότητα στις υπηρεσίες και την επιχειρηματική επιτυχία στη διανομή υπηρεσιών αναψυχής στην Αγγλία. Οι κριτές αποτελούνται από ταξιδιωτικούς πράκτορες και επιχειρηματίες παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών που συνεργάζονται με τουριστικούς πράκτορες.

Η Stewart Travel Centre δραστηριοποιείται στη νοτιοδυτική και κεντρική Σκωτία και απαρτίζεται από μία δυνατή ομάδα 65 ατόμων που αναπτύσσει με επιτυχία την επιχείρηση και τα ταξίδια αναψυχής, στην παροχή υπηρεσιών κρουαζιέρας καθώς και στα εξεζητημένα πακέτα διακοπών. Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας – Willie και Ina Stewart – συμφώνησαν πρόσφατα να μεταβιβάσουν την εταιρεία τους στη ραγδαία αναπτυσσόμενη Minoan Group Plc.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, ο συνιδρυτής της Stewart Travel Centre, κ. Willie Stewart, ο οποίος συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο καταξιωμένα πρόσωπα στο χώρο της παροχής υπηρεσιών αναψυχής, δήλωσε : «Έχοντας παραλάβει ήδη το βραβείο «Επίτευξη Ζωής» πέρυσι, με τιμά διπλά και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την αφοσιωμένη και σκληρά εργαζόμενη ομάδα μας στη Stewart Travel Centre που είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι στην αγορά με σεβασμό και πίστη στους πελάτες μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...