Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Κρήτη: Πράκτορες της Μοσάντ ''σκιά'' των Ισραηλινών τουριστών!

Tο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, με στόχο Ισραηλινούς τουρίστες έχει ανάψει φωτιές μέχρι... την Κρήτη!

Σύμφωνα με το prismanews.gr, τις επόμενες μέρες, αναμένεται κατακόρυφη αύξηση των τουριστών από το Ισραήλ, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φοβήθηκαν μετά τα όσα έγιναν στη Βουλγαρία και άλλαξαν προορισμό διακοπών. Την ίδια στιγμή στα αεροδρόμια όλης της Κρήτης, με κυρίαρχο αυτό του Ηρακλείου, έχει σημάνει συναγερμός και όλες οι δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός από το χτύπημα στο Μπουργκάς και μετά. Μπορεί οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις τουριστών από το Ισραήλ να απαιτούσαν πάντα μια ... παραπάνω προσοχή, ωστόσο τώρα αυτό γίνεται στο πολλαπλάσιο, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τα μέτρα στην πίστα του αερολιμένα, στους χώρους αφίξεων και αναχωρήσεων αλλά ακόμα και στους χώρους των αποσκευών, έχουν αυξηθεί σημαντικά από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και από όλους όσους εμπλέκονται στα μέτρα φύλαξης του αεροδρομίου.

Άνδρες με πολιτικά αλλά και ένστολοι βρίσκονται παντού και έχουν τα μάτια τους ''14'', ειδικά κατά τις ώρες που προσγειώνεται ή απογειώνεται πτήση με Ισραηλινούς τουρίστες, κάτι όχι σπάνιο για τα δεδομένα της Κρήτης που δέχεται σε καθημερινή βάση περί τους 1.000 τουρίστες από τη χώρα αυτή. Παράλληλα μέτρα , σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνονται και στις περιοχές εκείνες που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους τα γκρουπ των Ισραηλινών τουριστών σε Χανιά και Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη διαδικασία αστυνόμευσης των Ισραηλιτών τουριστών. Οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο ακόμα και για πράκτορες της Μοσάντ που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συνοδεύουν γκρουπ ή πτήσεις ολόκληρες από και προς την Κρήτη, έχοντας βεβαίως ειδικές διαπιστεύσεις και άδειες έτσι ώστε να μην υπάρχει και δεοντολογικά πρόβλημα ανάμεσα στα σώματα ασφαλείας των χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...