Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αφιέρωμα στην Κρήτη από την ιταλική τηλεόραση Sky ΤV / Marco Polo

Με πρωτοβουλία και οργάνωση του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας (ΜΙ) και στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσω τηλεοπτικών παραγωγών, ο τουριστικού περιεχομένου ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός... MARCO POLO / ΤV πραγματοποίησε, απο 22 έως 30 Ιουνίου 2012, τα γυρίσματα δέκα Τηλεοπτικών εκπομπών για λογαριασμό του προγράμματος “Diario di viaggio”, χρονικής διάρκειας 30 λεπτών εκάστη, αφιερωμένες στην Κρήτη.

Πρόκειται για την κατ‘εξοχήν ταξιδιωτικού περιεχομένου τηλεοπτική εκπομπή του επιτυχημένου θεματικού καναλιού, που με την ακτινοβολία και το μπρίο του παρουσιαστή της, γνωστού ηθοποιού της ιταλικής τηλεόρασης Ciro Di Maio, έχει κερδίσει πιστούς θεατές κατέχοντας μέση τηλεθέαση περίπου 1.200.000 τηλεθεατών, ενώ μεταδίδεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στις 19:00.

Το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και τα μοναδικά της τοπία, η παρουσίαση του αρχαιολογικού πλούτου, της ιστορικο-πολιτιστικής κληρονομιάς, των ηθών και των εθίμων, των φημισμένων τουριστικών υποδομών, της τοπικής οινογαστρονομίας, αλλά και χρηστικές ταξιδιωτικές πληροφορίες, αποτελούν το δημιουργικό πλαίσιο στην ξεχωριστή παρουσίαση της Κρήτης.

Ο χρόνος προβολής υπολογίζεται να είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου 2012, ενώ προβλέπονται επαναλήψεις μέσω ειδικών προγραμμάτων και από τα λοιπά τηλεοπτικά κανάλια του ομιλου, για την άνοιξη του 2013.

Η εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον ΕΟΤ και είναι προϊόν αρμονικής συνεργασίας του γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας με το Media Group SITCOM, την Aegean Airlines και το Τμήμα Τουρισμού Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης.

Εξάλλου, το Γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου έχει οργανώσει προσεχή τηλεοπτικά αφιερώματα στη Λέσβο και τη Χίο για λογαριασμό του επιτυχημένου τουριστικού προγράμματος “Pianeta Mare” RETE 4 TV και στον θαλάσσιο τουρισμό, μέσω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής παραγωγής “Sailing Woman nelle CICLADI” με ιστιοπλοϊκό σε επτά νησιά των Κυκλάδων το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2012, ενώ σε επανάληψη από το θεματικό κανάλι AQUA ΤV της ψηφιακής τηλεόρασης (από 2 έως 9 Αυγούστου) θα προβάλλονται καθημερινά στις 19:30 τα επεισόδια της εκδοσης 2011 “Sailing Woman” στα Δωδεκάνησα.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...