Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Nέο σύστημα κρατήσεων της Singapore Airlines και της Silkair

Singapore Airlines A380
 (Photo credit: acroamatic)
Η 8η Ιουλίου 2012 αποτελεί ημέρα μετάβασης της Singapore Airlines και της Silkair σε νέο σύστημα κρατήσεων.

Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, όλες οι πτήσεις της SIA και SilkAir θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ωστόσο, κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μέσω του singaporeair.com, silkair.com, των τηλεφωνικών κέντρων, κέντρων εξυπηρέτησης και ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και συναλλαγές για το KrisFlyer αλλά και λειτουργίες online/κινητής τηλεφωνίας, όπως ειδοποιήσεις μέσω SMS, δεν θα είναι διαθέσιμες από τις 18:00 τοπική ώρα Σιγκαπούρης (+ 5 ώρες από την Ελλάδα) της 7ης Ιουλίου 2012. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αναμένεται να επανέλθουν σταδιακά από τις 22:00 τοπική ώρα Σιγκαπούρης (+ 5 ώρες από την Ελλάδα) της 8ης Ιουλίου 2012.

Οι υπηρεσίες check-in μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας καθώς και η υπηρεσία early check-in δεν θα είναι διαθέσιμες για τις πτήσεις που θα αναχωρήσουν στις 8 και 9 Ιουλίου τοπική ώρα Σιγκαπούρης (+ 5 ώρες από την Ελλάδα). Οι πελάτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους στο αεροδρόμιο τυπωμένο ένα αντίγραφο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους για το check-in. Το check-in στα αεροδρόμια θα ξεκινήσει 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης για τις πτήσεις της SIA και 2 ώρες πριν την αναχώρηση των πτήσεων της SilkAir.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με την μετάβαση στο νέο σύστημα κρατήσεων μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση singaporeair.com, ή να παρακολουθήσετε τη Singapore Airlines στο Facebook (Facebook.com / SingaporeAir) ή το Twitter (Twitter.com / SingaporeAir).

Η Singapore Airlines ζητά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης και ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόησή τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...