Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ματαίωση της Tourism Expo

Greece: Sea Sun & CultureImage by brexians via Flickr
To Δ.Σ. της Real Events Α.Ε. ενημερώνει για τα ακόλουθα:
• Τους τελευταίους μήνες πραγματοποιήσαμε κύκλο επαφών με τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, καθώς και με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη συμμετοχή τους στην έκθεση “Tourism Expo: Διακοπές, Προορισμοί & Τουριστικό Real Estate”. Δυστυχώς ο αριθμός των συμμετοχών που εξασφαλίσαμε ήταν μικρότερος απ’ ότι στοχεύαμε προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την έκθεση με τις προδιαγραφές που είχαμε θέσει.
 
• Η αβεβαιότητα που δημιούργησε η παγκόσμια οικονομική ύφεση αποτέλεσε τροχοπέδη για τη συμμετοχή πολλών ιδιωτικών επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα το σχέδιο «Καλλικράτης» και οι επακόλουθες ριζικές αλλαγές στους Ο.Τ.Α. διαρκώς ανέβαλαν τη λήψη αποφάσεων για τη συμμετοχή δήμων και νομαρχιών στην Tourism Expo.
 
• Σεβόμενοι όσους μας εμπιστεύθηκαν κρίναμε ότι ήταν προτιμότερο να ματαιώσουμε την εν λόγω εκδήλωση, επωμιζόμενοι το οικονομικό και ηθικό κόστος, παρά να παρουσιάζαμε μία έκθεση που δε θα μας εκπροσωπούσε ούτε θα ανταποκρινόταν στις υψηλές προσδοκίες της αγοράς.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι παρά την αρνητική συγκυρία, ο Ελληνικός τουρισμός θα είναι το όχημα εξόδου της χώρας από την κρίση, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά ότι δικαίως θεωρείται ο πυλώνας της Εθνικής Οικονομίας.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...