Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Συνδιάσκεψη της ΝΔ για τον Τουρισμό στη Ρόδο
Επίτιμος Δημότης Ρόδου ανακηρύχθηκε, σε ειδική εκδήλωση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς. Η εκδήλωση έγινε  στο πλαίσιο ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και παραβρέθηκαν σ`αυτήν αρκετά τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Σαμαρά. Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, με ευκαιρία την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με θέμα τον τουρισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, η βουλευτής κα Μίκα Ιατρίδη, η βουλευτής Ρεθύμνου κα Όλγα Κεφαλογιάννη, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Τάσος Καραμάριος και Βασίλης Χρύσης και πολλά άλλα στελέχη.

Για την απόφαση τιμητικής διάκρισης μίλησαν ο δήμαρχος Ρόδου κ. 
Χατζής Χατζηευθυμίου, που εξήρε το ήθος και τις πολιτικές ικανότητες του προέδρου της ΝΔ και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της μειοψηφίας κ.κ. Μ. Γλυνόςκαι Σ. Καραγιάννης, που χαρακτήρισαν ιδιαίτερα τιμητική την επίσκεψη του κ. Σαμαρά. Όλοι ζήτησαν τη συνδρομή του προέδρου της ΝΔ για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Δωδεκανήσου, πράγμα που υποσχέθηκε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και θα πολεμήσει γι`αυτά, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική την ανακήρυξη του ως επίτιμου δημότη της Ρόδου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με όλους τους δημάρχους του νησιού της Ρόδου και με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα ειδικότερα προβλήματα που έχει η Αυτοδιοίκηση στα Δωδεκάνησα ενόψει και της διοικητικής μεταρρύθμισης.

Στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ για τον Τουρισμό συζητηθηκαν εξειδικευμένα ζητήματα που αφορούν τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης, τις νέες μορφές τουρισμού κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...