Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

To Miss Internet Face στο Ξενοδοχείο Melia Athens

To Miss Internet Face, o μεγάλος  διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει στις 12 Μαίου στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη ζωντάνια μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπη.




Η  θρυλική ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει τη φήμη του Sol Meliá του ξενοδοχείου που επιλέχτηκε για να γίνει στο ανακαινισμένο  Meliá Αθήνας o διαγωνισμός με την συμμετοχή υποψηφίων  απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Στο ξενοδοχείο Meliá Αθήνας,  μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη διαμονή κατά την τελευταία αστική όαση μέσα στην πόλη.

Με την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό ως φόντο στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας την Αθήνα, το  Meliá προσφέρει αξεπέραστη πολυτέλεια 5-αστέρων.

Στον τελευταίο όροφο, όπου θα γίνει ο διαγωνισμός υπάρχει η  εξωτερική πισίνα, pool bar και εστιατόριο με εκπληκτική θέα των ιστορικών μνημείων .

Το  roof  garden είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και ένα σύγχρονο κέντρο ευεξίας με εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης, κάνοντας το ξενοδοχείο ιδανικό για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Το Meliá Αthens βρίσκεται στην γωνία των οδών Χαλκοκονδύλη   και Πατησίων και το Τηλ: είναι (0030) 210 3320100 - Fax: (0030) 210 3320200 @ Solmelia.com melia.melia.athens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...