Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Αύξηση της τουριστικής ζήτησης στην Κύπρο λόγω επίσκεψης Πάπα

Ο Απόστολος Παύλος έφθασε στην Πάφο και δίδαξε τον Χριστιανισμό το 45 μ.Χ. στην Κύπρο, την πρώτη χώρα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας  με Χριστιανό διοικητή. Εκατομμύρια Ιταλοί κάθε χρόνο ακολουθούν τα βήματα του Απόστολου Παύλου και ταξιδεύουν σε περιοχές όπου βάδισαν και δίδαξαν τον Χριστιανισμό οι πρώτοι Απόστολοι του Χριστού.

Ο Πάπας, συνεχίζοντας την παράδοση του Απόστολου Παύλου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο το καλοκαίρι, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία προς την Κύπρο.

Ήδη ξενοδόχοι και εκπρόσωποι της ευρείας τουριστικής επιτροπής του ΕΒΕ Πάφου, διαπιστώνουν αύξηση της τουριστικής ζήτησης, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, το καλοκαίρι στην Κύπρο.

Η επαρχία Πάφου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ιταλών επισκεπτών, αφού συνδυάζει την παράδοση, την κουλτούρα και τον πολιτισμό με τις φυσικές ομορφιές και με άλλα ενδιαφέροντα των επισκεπτών αυτών, όπως τα γήπεδα γκολφ.
Τατιάνα Ρόκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...