Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Απολαύστε τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου σε όλα τα κρουαζιερόπλοια των Azamara Club Cruises,Celebrity Cruises και Royal Caribbean


 Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι γνωστό σε πολλά μέρη του κόσμου με διαφορετικά ονόματα. Αλλά ένα είναι σίγουρο, πως σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι αγαπούν αυτό το συναρπαστικό άθλημα, το οποίο κορυφώνεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να διασφαλίσουν ότι οι επιβάτες δεν θα χάσουν ούτε ένα λεπτό δράσης από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ακόμη και στις διακοπές τους, οι Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises και Royal Caribbean International έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής για όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στην Νότια Αφρική, εν πλώ για όλα τα κρουαζιερόπλοια τους.

Οι επιβάτες που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν με οποιαδήποτε από τις τρεις εταιρείες από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου 2010, που διαρκούν οι αγώνες, μπορούν να τους παρακολουθούν από την άνεση της καμπίνας τους και στα ειδικά διαμορφωμένα σαλόνια. Οι οπαδοί του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου μπορούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στα κρουαζιερόπλοια των τριών εταιρειών με τις επευφημίες για την αγαπημένη τους ομάδα, παρέα με άλλους ποδοσφαιρόφιλους επιβάτες σε ειδικά προγράμματα που περιλαμβάνουν θεματικές δραστηριότητες, φαγητά και ποτά. Σε κάποια κρουαζιερόπλοια οι επιβάτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε τουρνουά, workshops και άλλες δραστηριότητες με θέμα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο,  FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία στο (+30) 2103609801-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...