Πέμπτη 22 Απριλίου 2010


postheadericon 3η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ MISKO ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ CORPORATE SUPERBRANDS

Η MISKO παρευρέθη στην εκδήλωση Απονομής Βραβείων Corporate Superbrands 2009-2010 η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 20 Απριλίου 2010, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Συνεδριακό Κέντρο), στην οποίαβραβεύθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία «Διατροφή και Εστίαση» και αναδείχθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες Εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα.
Η βράβευση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για την MISKO, γιατί αποτελεί αναγνώριση, εκ μέρους των καταναλωτών,  των προσπαθειών της να ανταποκρίνεται με συνέπεια στη δέσμευση ποιότητας και γεύσης, ως η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα. 
Η υψηλή διατροφική αξία, η εξαιρετική ποιότητα, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και ηυπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον είναι οι αξίες στις οποίες εστιάζει η δραστηριότητα τηςMISKO η οποία, βρισκόμενη πάντα κοντά, πάντα με αγάπη στον καταναλωτή, καταφέρνει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών του, γι’ αυτό εδώ και 83 χρόνια παραμένει η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων.
Η MISKO, συνώνυμη της φροντίδας και των οικογενειακών στιγμών γύρω από το τραπέζι εκπροσωπεί θεμελιώδεις αξίες της ελληνικής κοινωνίας όπως η παράδοση, η αγάπη, η οικογένεια και η γευστική απόλαυση. Η ανάδειξη της MISKO ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες στην Ελλάδα αποτελεί κίνητρο για την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της προϊοντικής μας γκάμας αλλά και για περαιτέρω δραστηριοποίηση προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες των καταναλωτών που μας τιμούν προτιμώντας τα προϊόντα μας.
 MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...