Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ν. Νικολόπουλος: "Ανεξήγητες απολύσεις στον τουριστικό κλάδο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου"


Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) έχει κατ’ επανάληψη τονίσει μέσα από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο τις αδιαφανείς διεργασίες του Υπουργού Εργασίας σχετικά με...το ύψος των ανέργων, αλλά και τις κατά καιρούς απαράδεκτες ενέργειες των υπηρεσιών του.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει χαρακτηριστικά σε μονόστηλό της σε πρόσφατο φύλλο της: «Για γέλια και για κλάματα είναι ο Βρούτσης και η παρέα του στο Υπουργείο Εργασίας»!!!

Κι αυτό γιατί, με το άκουσμα της είδησης ότι, η ανεργία έφτασε στο 27,6% έσπευσε να ανακοινώσει σαρωτικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, αφού το πολυδιαφημισμένο ηλεκτρονικό σύστημα «Εργάνη», έδειξε ότι, υπάρχουν αδικαιολόγητα πολλές απολύσεις το πρώτο 8ήμερο του μηνός Αυγούστου!

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι κύριοι του Υπουργείου Εργασίας που πριν από λίγες ημέρες πανηγυρίζατε επειδή το ίδιο ηλεκτρονικό σύστημα «Εργάνη», έβγαλε πολύ περισσότερες προσλήψεις από απολύσεις για τον μήνα Ιούλιο!!!

Μάλιστα, κ Υπουργέ ανακοινώσατε έκτακτους, σαρωτικούς και στοχευμένους ελέγχους προκειμένου να διαπιστώσετε, εάν τελούνται παραβιάσεις για αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται από αυτή τη στάση σας είναι πολλά και έχουν να κάνουν με τις μεθοδευμένες πλέον κινήσεις σας για απόκρυψη του πραγματικού ισοζυγίου προσλήψεων – απολύσεων! Η κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας έχει ξεφύγει πλήρως από τα χέρια!!! Η ανασφάλιστη και η μαύρη εργασία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, οι λαθρομετανάστες «κλέβουν» τις λίγες δουλειές που έχουν μείνει για τους Έλληνες πολίτες και γενικά, τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται μηνιαίως με γεωμετρική πρόοδο! Μπροστά σε αυτό το ζοφερό για την ελληνική κοινωνία κλίμα που δημιουργεί η δοσίλογη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, το ΧΡΙ.Κ.Ε και ο Γενικός Γραμματέας του και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος θα είναι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του Έλληνα πολίτη για να αναδείξει τις μεθοδεύσεις που κάνουν οι κυβερνητικοί εταίροι καθ’ υποδείξεων της τρόϊκας και των δανειστών!

Εμείς καλούμε τον ελληνικό λαό να αντιδράσει μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια για να αποτινάξουμε τον ζυγό που μας έχουν επιβάλλει οι δανειστές μας και που έχει ως άμεσο αντίκτυπο την πλήρη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και την εθνικής μας ταπείνωση και συρρίκνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...