Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Ραντεβού» το 2014 με τη Θεσσαλονίκη δίνει το «Αida Aura»

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης «έδεσε», για τελευταία φορά φέτος, το κρουαζιερόπλοιο «Aida Aura» και από τους 1388 επιβάτες του, ήδη κάποιοι απολαμβάνουν τις ομορφιές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ άλλοι δροσίζονται σε κοντινές παραλίες.

Τ
Aida Aura
Aida Aura (Photo credit: Dan Heering)
ο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο και πρακτορεύεται ο Βασίλης Καμπάκης, κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης χθες, στις 8 το βράδυ, από την Οδησσό και θα αναχωρήσει σήμερα, στις 6 το απόγευμα, για την Σάμο, ενώ στη συνέχεια θα βρίσκεται στη Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι το «Aida Aura», που επισκέπτεται την πόλη κάθε χρόνο, έκανε την «παρθενική» του άφιξη, για φέτος, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 21 Ιουνίου και πραγματοποίησε συνολικά πέντε επισκέψεις - ανά δύο εβδομάδες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον υπάλληλο του πρακτορείου Ανέστη Ηλιάδη, το Aida Aura αποτελεί το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο που έχει διανυκτερεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, γεγονός που έγινε για πρώτη φορά φέτος.

Σε ό,τι αφορά τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, αυτοί έχουν ήδη επιβιβαστεί στα 12 λεωφορεία, με τα τέσσερα εξ αυτών να κάνουν τον γύρο της Θεσσαλονίκης, ενώ τα υπόλοιπα κατευθύνθηκαν στις εξής περιοχές: Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, Κατερίνη, Μετέωρα και Πετράλωνα.

Από το σύνολο των επιβατών, το 97% είναι Γερμανοί, ενώ το πλήρωμα αποτελείται από 392 άτομα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...