Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Προγράμματα και υπηρεσίες για τουριστικές επιχειρήσεις, από την INTERAMERICAN

Το φάσμα των ασφαλιστικών καλύψεων που έχει αναπτύξει στον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει  η INTERAMERICAN, με αφορμή την 21η τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), την οποία η εταιρεία υποστήριξε ως χορηγός.

Η εταιρεία διαθέτει για την προστασία  των τουριστικών επιχειρήσεων και  των περιουσιακών τους στοιχείων  τα προγράμματα INTERAMERICAN Business και Easy Business, ενώ για την κάλυψη της ευθύνης απέναντι σε τρίτους, που αποτελεί και προϋπόθεση για την έκδοση της ετήσιας άδειας λειτουργίας από τον ΕΟΤ, παρέχει το πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων με καλύψεις για αποζημιώσεις πελατών από ατυχημάτων (σωματικών βλαβών – υλικών ζημιών) κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη μονάδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες δυναμικότητας μέχρι 30 δωματίων ή επιφάνειας κυρίων χώρων μέχρι 40 τετρ. μέτρα, καθώς και σε ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων.

Ακόμη, η INTERAMERICAN προωθεί την ταξιδιωτική ασφάλιση Travel Assistance, με καλύψεις άμεσης ιατρικής βοήθειας για την αντιμετώπιση εκτάτων περιστατικών ασθενείας ή ατυχήματος. Το πρόγραμμα απαλλάσσει τους tour operators από κάθε ευθύνη διαχείρισης προβλημάτων υγείας των πελατών και έχει ιδιαίτερα προσιτό κόστος, που ξεκινά από 2,20 ευρώ ανά άτομο.

Για το προσωπικό των  τουριστικών επιχειρήσεων η εταιρεία προτείνει καλύψεις που συμπληρώνουν την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων και περιλαμβάνουν ασφάλιση υγείας, συνταξιοδοτικά προγράμματα, ασφάλιση ζωής και εισοδήματος και άμεση ιατρική βοήθεια.

Η παρουσία της INTERAMERICAN στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ σηματοδοτεί την ιδιαίτερη σημασία που η εταιρεία αποδίδει στην αξία του τουρισμού για την ελληνική οικονομία, με τον παράγοντα της ασφάλειας να χαρακτηρίζει καθοριστικά τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό κάθε τουριστικής επιχείρησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...